Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (2.97 secunde)
Bratianu numarul 48, la Complexul Intim. Atitudine elocventa, trepadusul veghind probabil la linistea sefului sau, ocupat sa-si umple alti saci de bani negri. (Cristian ANTON)
Vom reveni. (Alexandra ANTON)
"Proprietarii fabricii de zahar au venit o singura data, le-am spus sa vina cu documente sa dovedeasca faptul ca este platforma lor, dar deocamdata nu au mai venit", a adaugat Balan. (Alexandra ANTON)
Potrivit datelor noastre, firma din Republica Moldova careia ii era destinat transportul din Egipt se numeste Agro Petrol si este controlata de Susco Petrov. Activitatile firmei sunt legate de uleiuri, lubrifianti, produse petroliere, dar si produse agricole. (Alexandra ANTON)
Societatea pe actiuni cu capital majoritar de stat reprezinta unul dintre cele mai mari terminale din Sud-Estul Europei. (Alexandra ANTON)
000 lei, in timp ce FC Rapid a declarat pierderi care ar da fiori chiar si lui Abramovici: aproape 40 milioane de lei. (Cristian ANTON)
Spre nedumerirea cenzorilor, si cheltuielile au fost insa cu mult mai mari ca in 2007 (la salarii, transport, chirii, amenzi, despagubiri etc), astfel incat rezultatul a fost unul catastrofal. (Cristian ANTON)
In unele cazuri, care au si fost conexate intr-un dosar deschis pe numele a trei persoane - Alina Anton, Elena Geanta si Ionut Zgaroi, casieri la casele de schimb din Craiova ale lui Podgoreanu, pentru comiterea infractiunii de inselaciune in forma continuata politistii au reusit sa stranga suficiente probe.
Cam in cinci saptamani de la aprobarea hotararii in Guvern procedurile de fuziune vor fi finalizate", a declarat, vineri, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
Administratorii companiei sunt Dorel Mocan, Herman Rosner si Mihai Daraban, care este si presedinte al Consiliului de Administratie, toti membrii marcanti ai Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. (Cristian ANTON)
De asemenea, Anton Brender, economist la Dexia Asset Management, crede ca, daca bancile centrale si-ar ridica tinta inflatiei la 4%, s-ar confrunta cu o crestere brutala si necontrolata a ratelor dobanzii.
"Romania a mai iesit de cateva ori din recesiune, chiar premierul a spus-o de cateva ori", a declarat Anton Hadar, presedintele Federatiei Alma Mater.
De asemenea, Anton Rohian, fost director al Directiei Agricole Maramures, a precizat ca, de 20 de ani, fiecare agricultor face doar ceea ce vrea, motivand ca majoritatea fermierilor refuza sa accepte regulile impuse.
Anton si Stavropoleos. "Se mai fac doar lucrari de asfaltare pe patru strazi. Utilitatile sunt gata. Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", a precizat pentru B365.ro, Madalin Dumitru, director general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei.
Anton si Stavropoleos). Utilitatile sunt gata. Apa, canalizarea, gazul, iluminatul, toate sunt finalizate 100%", spunea in urma cu o luna, pentru B365.ro, Madalin Dumitru, directorul general al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, in continuarea declaratiilor lui Sorin Oprescu.
Şi cel de-al doilea termen de 11 septembrie, in care primarul dadea asigurari ca pana si Piata Anton din spatele Hanului lui Manuc va fi finalizata, a fost incalcat.
Anton; Castigator licitatie: asocierea Apolodor Grup Construct si Engineering Design; Valoare contract: circa 3,5 milioane lei/750.000 de euro fara TVA;
Au mai fost sase jucatori sositi in probe, fiind vorba despre Paul Cocarascu, Norbert Polgar, Catalin Dinu, Anton Dumitru, Andrei Balseanu si Mihai Persinaru.
Paul Anton (Gloria Bistrita), Lucian Filip (Chiajna), Mihai Radut (Steaua), Silviu Pana (Chiajna), Alin Nistor (Sportul Studentesc), Valentin Cosereanu (CS Mioveni), Gabriel Enache (CS Mioveni);
Anton din Centrul Vechi, din spatele Hanului lui Manuc. Intrarea in zona suporterilor este libera. Publicul a urmarit, pe ecranul din Centrul Istoric, primul eveniment al EURO 2012, vineri, de la ora 18,00, cand a fost transmisa Festivitatea de deschidere a campionatului european de fotbal, EURO 2012.
google-analytics.com