Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (2.90 secunde)
Locul IV - Anton Radu - Colegiul National Emanuil Gojdu; Locul V - Jurca Dragos - Colegiul National Mihai Eminescu;
Eu nu ma incadrez, deci nu voi primi ajutorul, dar ascult, vad ce este in jurul meu si cred ca trebuie facut mai mult", a spus Anton Grosu.
Ele raman in administrarea DADL", ne-a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Romane Litoral (DADL) Constanta. In ceea ce priveste serviciul Salvamar, autoritatile constantene sunt convinse ca pana la 1 iunie va fi rezolvata in totalitate aceasta problema.
Noua masura a fost aprobata in sedinta de guvern prin-tr-o ordonanta de urgenta si va intra in vigoare in momentul publicarii actului in "Monitorul Oficial." Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Catalin Anton, hotararea luata de Guvern este foarte buna.
Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL, a precizat ca programul de vanzare al caietelor de sarcini este intre 8.00 si 16.00, inclusiv sambata si duminica.
In Dolj exista aproximativ 550 de avocati, dupa cum a precizat presedintele baroului, Anton Plesea. Acesta a spus ca avocatii nu realizeaza totusi venituri asa cum ar trebui.
In Dolj exista aproximativ 550 de avocati, dupa cum a precizat presedintele baroului, Anton Plesea. Acesta a spus ca avocatii nu realizeaza totusi venituri asa cum ar trebui.
Potrivit directorului Directiei Silvice, Anton Ferencz, "cele mai numeroase furturi au fost inregistrate in timpul iernii, cand familiile de rromi, dar nu numai, incep sa dea iama in paduri.
Astfel, nu mai departe de inceputul lui 2006, ofiterii de la Crima Organizata au dat de urma unei retele de carderi, ai carei membri - Alexandru Razvan Neagu, Cristian Andrei Anton, Andrei Cioroiu - au devalizat bancomatele din Eforie, sustragand cateva milioane de lei bune.
Interesant este ca primaria nici nu s-a mai obosit sa emita titlurile de proprietate, iar proprietarii încearca sa vânda terenul catre CE Turceni cerând pâna la opt miliarde de lei vechi pe hectar, în conditiile în care CE Turceni nu ofera decât 630.000.000 de lei, dupa cum a precizat Anton Sava, inginer-sef al Directiei de Investitii.
Anton Costin, presedintele Asociatiei Romane a Francizei (ARF), sustine ca jumatate din afacerile romanesti in sistem de francizare nu respecta reglementarile in vigoare si ca, desi exista o lege a francizei, nu are cine sa controleze modul in care se aplica.
Directia Apelor Dobrogea - Litoral (DADL) va incepe de maine vanzarea caietelor de sarcini pentru licitatia publica privind inchirierea plajelor, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al DADL, Catalin Anton.
Ca o paranteza, Moran Tevfik Lutfi, unul dintre turcii pagubiti, conduce ShipSup, o companie turceasca de renume, care a construit baza militara americana de la Babadag. (Cristian ANTON)
Garda Financiara a intocmit din nou dosar penal, atat pe numele firmei recidiviste, cat si pe cel al societatii Ciseler Metal Company. (Cristian ANTON)
In fine, este si cazul lui Dumitru Florea, consilier judetean PSD, care are de dat peste 2 milioane de dolari, contractati prin Toplacer Topraisar. (Cristian ANTON)
Senatorul constantean considera ca nu exista nici o alta alternativa, boicotarea bugetului ducand automat la caderea Guvernului, fapt inacceptabil in actualele conditii de criza. (Cristian ANTON)
Mai mult ca sigur, Tehnoclima se va alege cel putin cu o amenda usturatoare si, tinand cont de gravitatea faptei, responsabilii lucrarii vor fi cercetati penal pentru moartea muncitorului oradean. (Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
“Si prieteni sa imi fie, dar cei care nu au chef de munca ii dau afara!”. (Alexandra ANTON, Alexandra VASILE)
google-analytics.com