Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (2.65 secunde)
(Cristian ANTON)
Noua conducere a societatii este asigurata de un Consiliu de Administratie condus de Adriana Matei si din care mai fac parte Ana Maria Topoliceanu si constanteanca Elena Ivanescu, director general fiind Corneliu Culetu. (Cristian ANTON)
SOCEP estimeaza pentru acest an un profit de doar 2 milioane lei, de peste patru ori mai mic decat cel din 2008, cand s-a ridicat la 9,1 milioane lei. (C. ANTON)
Actionarul majoritar al fostei companii de stat pentru distributia presei este controversatul om de afaceri libanez Hassan Awdi. (Cristian ANTON)
Comvex Constanta a avut anul trecut un profit net record, de 32. 011. 942 lei, cu peste 100% mai mare de cat cel din 2007. (Cristian ANTON)
De parca toata nebunia creata in jurul unui hotel cu 110 camere de catre proprii actionari nu era suficienta, Administratia Finantelor Publice Mangalia a emis titlu executoriu si somatie de plata pentru plata impozitului pe profit aferent anului 2008, in valoare de 62. 903 lei. (Cristian ANTON)
In plus, asupra tanarului a fost gasit un plic de hartie in care se mai aflau alte 2 grame de cannabis, motiv pentru care, dupa ce s-a trezit, bucuresteanul s-a ales cu dosar penal. (Cristian ANTON)
In tot acest timp, CNVM a blocat cele 42 de milioane de euro, fapt care a creat, din cate se pare, destule neplaceri celor de la ArcelorMittal, mai ales in contextul economic actual. (Cristian ANTON)
Tin sa precizez inca o data ca noi, Rado Prest nu suntem interesati de CTV", sustine Bobe si in mesajul transmis, ulterior, CNA, pentru a lamuri "incurcatura". (Alexandra ANTON)
In aceste conditii, este de asteptat ca numarul disponibilizarilor sa fie chiar mai mare decat 260, ceea ce reprezinta aproximativ jumatate din numarul angajatilor. (Cristian ANTON)
Costin Lianu, coordonatorul Strategiei Nationale pentru Export, precum si Anton Said, reprezentantul Centrului International de Comert de la Geneva. Printre cei mai importanti exportatori constanteni se numara santierele navale din judetul nostru, precum si Grupurile Rompetrol si Lafarge, a precizat Daraban.
(Cristian ANTON)
Drept pentru care, a anuntat ca lucrarile la moara au fost incheiate, dand astfel "unda verde" punerii in functiune a utilajului care i-a ucis pe Nicolae Bosneag si Mircea Radoi. Vom reveni. (Alexandra ANTON)
Pe piata la disponibil se tranzactioneaza marfuri fungibile, standardizate, cotate la bursa de marfuri, in cadrul a noua segmente - produse petroliere, energie electrica, gaze naturale, carbune, marfuri generale, materiale de constructii, legume si fructe, cereale si ringul contractelor de procesare combustibili. (Cristian ANTON)
In concluzie, oricum ai privi lucrurile, falimentarea SC Uranus SA este premeditata, iar Tusac are acum de dat ceva explicatii, daca nu mangaliotilor sau procurorilor, atunci macar celor 263 de angajati oficial ai Uranus SA care au ramas pe drumuri. (Cristian ANTON)
Intrucat fapta reprezinta activitate ilicita, firma administrata de Mihaita Husoschi, din Braila, a fost amendata cu 20. 000 si s-a dispus confiscarea intregii sume de bani incasate ilegal. (Cristian ANTON)
Liberalul spune ca, la modul in care a fost gandit, complexul turistic de la Histria va costa circa 1 milion de euro. (Cristian ANTON)
Conducerea companiei de stat Petromin, unica descendenta a celei care a fost acum 20 de ani a patra flota a lumii, este asigurata de un Consiliu de Administratie alcatuit din Andrei Caraiani, care este si presedinte al Consiliului, Adrian Mihai Manastireanu si Florentin Chiforeanu. (Cristian ANTON)
Au si ei cheltuielile lor, dar noi atat le putem da, deocamdata, din incasarile pe care le avem la bugetul local", a mai comentat primarul comunei 23 August. (Alexandra ANTON)
Ulterior, pedeapsa i s-a comutat la inchisoare pe viata, dar a scapat in decembrie 1989, devenind chiar dizident si apoi deputat PSD de Braila. ( Cristian ANTON)
google-analytics.com