Cautare

442 de rezultate pentru "blaj anton" (3.57 secunde)
Daca va avea o echipa OK si bineinteles daca mi se va propune acest lucru, raspunsul e da. (Alexandra ANTON)
Ori a fost facut un fals, ori actul original de proprietate a ars in 2005, cand sediul Primariei Agigea a fost cuprins de flacari si mai multe documente au fost distruse", au precizat reprezentantii Primariei Agigea. Vom reveni. (Alexandra ANTON)
(Luminita DONE, Alexandra ANTON)
(Alexandra ANTON)
Astfel, C&M Trade Export se ocupa, teoretic, de consultanta pentru afaceri si management, in timp ce Zenpin comercializeaza piese auto. (Cristian ANTON)
Maria Basescu a vrut la un moment dat sa divorteze Acum un an si ceva, Anton Petrescu, fostul adjunct al comandatului de vas Traian Basescu, a relatat, intr-un interviu, despre problemele din familia actualului presedinte, din acea perioada.
Vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Simion Hancescu, a declarat ca in Hotararea de Guvern exista un articol care prevede acordarea indemnizatiilor compensatorii pentru a nu fi diminuate veniturile.Presedintele "Alma Mater", Anton Hadar, a declarat ca pana in luna iunie, cand trebuie simplificata Legea unica de salarizare, sindicalistii din educatie vor obtine acordarea sporului de doctorat pentru care, in prezent, se acorda indemnizatia compensatorie.
Smecheria pedelista, care poate fi vazuta pe siteul Grupului parlamentar PDL din Senat, la adresa www.pdlsenat.ro, este aidoma povestii lui Anton Pann cu taietorul de lemne chemat la judecata de un privitor care-si vroia partea lui pentru ca icnise la fiecare lovitura de topor in timp de omul muncea.
Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si liderii PD-L la Vila Lac 1 s-a incheiat Marin Anton, presedinte PD-L Giurgiu, a declarat la Realitatea Tv ca in cadrul intalnirii s-a discutat despre Constitutie si despre modificarile constitutionale, printre care si revenirea la un mandat de patru ani al presedintelui, dar si modul in care poate fi suspendat seful statului.
Dupa un minut, garda condusa de maiorul Dumitrescu Anton intra zgomotos. Acesta spune formula "In numele Majestatii Sale, sunteti arestati".
La originea Imnului National al Romaniei se afla poemul patriotic "Un rasunet" de Andrei Muresanu, publicat in numarul iunie-iulie 1848 al suplimentului "Foaie pentru minte, inima si literatura", pe o melodie culeasa de Anton Pann.
L-a sustinut domnul deputat de Iasi Anton Dobos si cu sprijinul parlamentarilor PSD si UNPR am reusit sa obtinem aprobarea lui.
(Aplauze.) Domnul Calin-Constantin-Anton Popescu-Tariceanu: Multumesc, domnule senator, si sper ca toti colegii nostri sa fi fost atenti la apelul pe care l-ati rostit.
(Aplauze.) Domnul Calin-Constantin-Anton Popescu-Tariceanu: Bravo! In regula. Alte interventii la dezbateri generale. Nu sunt. E in regula. Declar incheiate atunci dezbaterile generale.
Tinind cont de faptul ca PAS-ul va avea peste 80% din actiuni, iar presedintele Consiliului de Admnistratie al PAS-ului este fostul director general al ICMRSG, Anton Coman, care si-a dat recent demisia din functie si s-a angajat la Mittal Steel, nu este exclus ca acesta sa fie numit in urmatoarele zile presedinte al Consiliului de Administratie al societatii de constructii.
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Recent, Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum, proprietarul rafinariei, a declarat ca Rafo a fost vanduta ucrainenilor de la Alfa Oil.
Anuntul privind vinzarea participatiei, reprezentind circa 98% din actiunile rafinariei RAFO Onesti catre Alfa Oil, a fost facut in data de 18 august de catre reprezentantul Balkan, Marin Anton, care preciza ca respectiva companie a preluat si creantele detinute de firmele VGB si Faber Invest asupra rafinariei.
Potrivit lui Anton, Rafo Onesti a prezentat Ministerului Finantelor o oferta de plata a unor datorii de 600 de milioane de lei (6.000 miliarde de lei vechi) la bugetul statului, cu un avans de 15-20% si diferenta in 72 de transe lunare.
Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
google-analytics.com