Cautare

1091 de rezultate pentru "blaga eugenia" (7.42 secunde)
Astfel, dupa ce secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a acuzat pe liberali, conservatori si maghiari ca au trecut de partea opozitie, catalogand noua situatie drept o "monstruoasa coalitie", liberalii au reactionat prompt. Senatorul Puiu Hasotti a marturisit pentru "Replica" faptul ca il compatimeste cumva pe Vasile Blaga:
Iar sursele liberale au si ele dreptatea lor, tinand cont de soarta celor mai reprezentativi ministri PD, Vasile Blaga si Monica Macovei.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, isi face lobby in partid pentru a prelua postul de premier, in eventualitatea unei remanieri guvernamentale.
Ministrul Vasile Blaga a fost avizat favorabil pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, de catre Comisiile de administratie publica, economica si de industrii, primind 34 de voturi "pentru" si 28 "impotriva".
Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".
Ponta spune nu unei colaborari cu Blaga. ... PSD nu vede posibila nici o forma de colaborare intre USL si un PDL, chiar condus de Vasile Blaga, a declarat duminica seara liderul social-democrat, Victor Ponta confruntat cu declaratiile de dragoste lansate de partizanii secretarului general al PDL spre liberali.
i-a delegat responsabilitatea alegerilor lui Blaga, iar el a plecat pentru a face totul ca sa castige Clujul. Ca sa se spele pe maini de esecul general si sa-l paseze asupra vechii garzi, in principal, a lui Blaga.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, afirma ca liderii PDL pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund sa candideze prin Banat, spunand ca "e nedemn pentru un lider national de partid cum este Vasile Blaga sa vina sa se ascunda in spatele lui Alin Popoviciu".
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
S-ar parea ca anumite evenimente, mai mult mai putin provocate pentru distragerea atentiei, chiar si-au facut datoria, astfel incat monitorizarea balbelor ministrul Administratiei si Internelor, acest Vasile Blaga, a inregistrat un oarecare relas.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a prezentat joi, la Palatul Victoria, rezultatele primelor cinci zile de ancheta.
Vasile Blaga (foto), secretarul general al PD, a declarat ieri ca votul dat saptamana trecuta in Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului in privinta demiterii directorilor Serviciilor de informatii demonstreaza ca toate celelalte partide parlamentare s-au coalizat impotriva PD si a presedintelui Traian Basescu.
Primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a luat ieri decizia de a suspenda alegerile pentru Parlamentul European adoptand o ordonanta de urgenta pe care ministrul de interne, Vasile Blaga, si cel al justitiei, Monica Macovei, au refuzat sa o contrasemneze.
Democratul Vasile Blaga a sustinut ca actiunea PSD, PNL, PRM si PC de suspendare a lui Traian Basescu este o rafuiala politica si o reglare de conturi.
Deputatul PNL Relu Fenechiu a declarat joi, pentru Mediafax, in replica la afirmatiile lansate la adresa sa de catre secretarul general al PD-L ca "s-a dus pe copca si Blaga". "S-a dus pe copca si Blaga.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma, in cadrul unui interviu, acordat ziarului "Gandul", ca PD-L ar putea sa-l nominalizeze pe Boc si nu pe Basescu candidat la prezidentiale.
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, pare a nu mai avea rabdare sa se instaleze la Ministerul Administratiei si Internelor. ... Blaga a mentionat ca demisiile ministrilor PSD vor fi puse in practica in 15 zile, conform legii.
Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se afla in arhiva institutiei, restul documentelor regasindu-se in fisetele ofiterilor, a declarat ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, care a adaugat ca a sesizat Parchetul General cu privire la situatia a opt ofiteri.
google-analytics.com