Fostul senator Radu Berceanu, in prezent consilier local si presedinte al PD-L Dolj, isi petrece vacantele in insula spaniola Palma de Mallorca. Potrivit Realitateatv, Berceanu are un apartament intr-una dintre cele mai cochete statiuni: Cala Millor, chiar pe maul Marii Mediterane.
Apartamentul din strada Juan Cervera Camps numarul 2 face parte dintr-un imobil de lux, asezat in prima linie a plajei mediteraneene, pe care sustine ca l-a achizitionat in 2000 cu 62.000 de euro. Aici sta aproape toata vara sotia lui Berceanu. Acesta a declarat ca se teme sa inchirieze apartamentul atunci cand nu este folosit folosit de familie, mai ales ca nici n-ar castiga prea mult. Cumparat cu doar cateva zeci de mii de euro, apartamentul valoareaza acum in jur de 300.000 de euro.
Radu Berceanu mai are in tara trei apartamente, in Craiova, Ramnicu Valcea si Bucuresti, si o casa de vacanta la Snagov, in Ghermanesti. Anul trecut, la sfarsitul mandatului de ministru, averea lui Berceanu era estimata la 2,5 milioane de euro.