Cautare

4259 de rezultate pentru "popescu cristina" (3.06 secunde)
Marele Popescu. ... Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Asadar, Popescu.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
TE IUBESC, CRISTINA! ... Dar, chiar daca nu pot sa va incant prin cuvinte de lauda spirituale, pe care le merita, sunt fericita ca, inca odata, Cristina nu m-a dezamagit. ... Ei, uite ca, inca odata, Cristina ne uimeste.
Cristina Topescu: ... Cristina mi-a spus ca nu e bine ca sunt numai materiale pozitive. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu: Sa stiti ca si tatal meu s-a suparat ca-mi spuneati Cristina Topaiescu. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu catre Gainusa:
Cristina Topescu a fost gasita moarta pe 12 ianuarie si va fi incinerata miercuri, iar medicii legisti au concluzionat ca ar fi decedat cu putin timp inainte de Revelion. ... Cristina Èšopescu va fi incinerata miercuri.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu:
Asadar, s-a considerat ca Ion Popescu a iesit bine din alegerile locale. ... Bun, dupa aceasta numire, a urmat ca Popescu sa-si prezinte lista creata de el (si atat!) cu persoanele care sa-i fie alaturi.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. ... Ea este Anca-Cristina Zevedei si are ca sarcina sa gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca sefa a autoritatii de management din ministerul Muncii.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe. ... Desenez portrete, dar si peisaje", spune Cristina Ioana Avram, o tanara talentata.
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Cristina Georgescu este restaurator la Institutul de Arheologie Vasile Parvan din Bucuresti, membru titular AFAPRR:
"Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte"In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu.
Inca vicepresedintele Corneliu Popescu a agitat organizatia dupa ce si-a anuntat iesirea din echipa senatorului.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
UNATC, actrita - Cristian Veet - trainer - Georgeta Sultan - instructor - Leonard Radutz - instructor Yoga - Mihaela Gugu - terapeut - Mirela Pelin - specialist nutritie - Maria Cristina Stroiny - bioterapeut - Elena Cosma - psihoterapeut - Mirela Ceaus - prof.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Cristina Ivan, proprietara magazinului de obiecte vintage A!UREA situat in centrul vechi al Capitalei, are aceasta pasiune de sase ani. ... Acum, multe vedete din show-biz-ul romanesc ii calca pragul magazinului, iar Cristina le da multora dintre ele sfaturi legate de vestimentatie.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
google-analytics.com