Cautare

61312 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (8.35 secunde)
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
In timpul recesiunii (pe care o situam intre finele anului 2008 si sfarsitul anului 2010), s-au construit 9.645 de locuinte in judetul Cluj, astfel incat numarul total al locuintelor din acest judet a ajuns la 293.265.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR. ... Lingurile albe, de plop sunt la 40 RON bucata, iar cele din lemn de cires la 50 RON bucata.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Liberalii suceveni cer schimbarea lui Paul Iftimie din functia de loctiitor al pretedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM) Suceava, constituit pentru alegerile locale din iunie, a declarat. Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de viceliderul PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardau a cerut miercuri Guvernului sa aloce resurse tuturor judetelor afectate de inundatii, indiferent de partidele din care provin alesii locali si judeteni.
Constructia unei autostrazi care sa lege judetele din Moldova la reteaua europeana de autostrazi poate incepe doar dupa ce Uniunea Europeana va aviza acest culoar de transport rutier, potrivit Mediafax, care citeaza autoritatile din Suceava.
Presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a anuntat ca PD si PLD vor actiona in judet impreuna pentru a castiga alegerile, cele doua partide propunandu-si sa aiba cel putin jumatate din numarul de parlamentari dupa alegerile viitoare, cinci deputati si doi senatori.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an.
Uniunea Nationala PSD + PUR Suceava a depus la Politie si la Biroul Electoral Judetean mai multe plangeri impotriva Aliantei D.A., acuzand reprezentatii PNL-PD de coruperea electoratului si de distrugerea unor afise electorale.
Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL si ministru al Agriculturii, a anuntat ca va actiona pentru ca in Consiliul Judetean (CJ) Suceava coalitia de guvernare sa ajunga sa detina majoritatea numerica. Solutia pentru crearea acestei majoritati ar consta in cooptarea unor consilieri nemultumiti din PSD.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie. Procentele respective s-au adaugat Aliantei PNL-PD, potrivit purtatorului de cuvant al ADA Suceava, Orest Onofrei.
PSD Suceava a acuzat marti PLD ca foloseste copii de gradinita in actiuni de campanie electorala.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
La momentul acesta Politia Capitalei este compatibila ca performante cu orice politie din Europa, ba mai mult decat atat, noi reusim sa tinem sub control criminalitatea chiar mai bine decat colegii nostri din alte mari capitale europene.
Marfa o iau din bazarul din Istanbul, Turcia", a mai spus reprezentantul firmei. Ce mai gasiti la standul lor - ochisori baclava - rahat turcesc - baclava cu visine - cataif - ibrice din alama si cupru
google-analytics.com