Cautare

61312 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (6.64 secunde)
Europarlamentarul Daciana Sarbu la cafeneaua politica a femeilor din USL Suceava Europarlamentara social-democrat Daciana Sarbu s-a intalnit sambata, la Suceava, cu membre si simpatizante ale USL, in cadrul unei actiuni politice organizate de liderii uniunii, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presa al PSD Suceava.
Citeva grupuri financiare importante au prezentat autoritatilor sucevene o oferta de construire a unei autostrazi cu fonduri private pe traseul Siret-Suceava-Vatra Dornei.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A. Suceava.
Biroului Permanent Judetean al PD Suceava a decis dizolvarea intregii conduceri a organizatiei municipale PD Suceava, alegerile pentru desemnarea unei noi structuri de conducere urmand sa se desfasoare la 9 septembrie.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate, cel mai mult sa castigam judetul Suceava Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat luni, la Suceava,in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Casa Culturii, cu membrii USL din judet ca "Gheorghe Flutur va fi numarul unu si printre detinutii PDL, dupa 2012.
Monitorul de Suceava: ... Doctorul Raed Arafat inaugureaza astazi noua Unitate de Primiri Urgente -SMURD Suceava (Autoare:
PSD Suceava a mai pierdut un consilier judetean, dupa ce directorul SC REGNAFOR Vatra Dornei, Mircea Rusu, s-a alaturat liberalilor. Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca directorul societatii dornene a depus recent declaratia privind apartenenta politica, in baza Legii nr.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean. Motivul il reprezinta tentativa acestuia de a vota de cinci ori in sectii diferite la alegerile generale din 28 noiembrie.
Cabinetele teritoriale a patru senatori de Suceava vor fi mutate din Palatul Administrativ din legislatura viitoare, a anuntat ieri prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care a precizat ca unul dintre motive este lipsa de spatii pentru angajatii prefecturii.
Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi. Concertul de la Suceava marcheaza o premiera in istoria formatiei. ... "Oamenii din zona Bucovinei sunt printre cei mai calzi si mai primitori oameni pe care i-am intalnit.
Angela Zarojanu, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, a anuntat ieri ca toti sucevenii cu drept de vot, inclusiv liberali fara functii in partid, pot participa, in perioada 20 iulie-1 august, la concursul "De vorba cu liberalii".
Cei 291 de delegati din judet au fost verificati cu atentie la intrarea in cladire si au fost invitati sa ocupe locurile din sala.
Dupa ce seceta si canicula au ars iarba din parcuri si spatiile verzi, capitala Frantei a avut parte de o ploaie intensa care a inundat strazile si metroul.
O ploaie torentiala a inundat un centru comercial din Cluj-Napoca. 4 masini au fost blocate de suvoaie, iar 10 clienti au fost evacuati.
Au fost momente de spaima pentru locuitorii comunei Mahmudia, judetul Tulcea, dupa ce un dig de protectie s-a rupt in zona numita Carasuhat, iar apele au inundat 40 de hectare de teren agricol.
Pentru restul calatorilor, cam la o treime din cei care se intorc saptaminal in Romania, se adauga cite 50 euro pentru fiecare frontiera, ajungindu-se astfel undeva la 200 euro. ... Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR. Aceasta se poate lauda pe drept cuvant cu diplomele obtinute la diverse targuri ale mesterilor populari, din tara.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national.
google-analytics.com