Cautare

5866 de rezultate pentru "banca romaneasca" (5.27 secunde)
La acest fapt se adauga si concurenta asiatica existenta pe piata lohnului, unde atit mina de lucru, cit si produsul finit sint mult mai ieftine decit pe piata romaneasca.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl. "Cand cumparam o banca, evaluam si denumirea.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) au decis infiintarea Asociatiei Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania (ABDLR) in scopul promovarii si dezvoltarii economisirii-creditarii in sistem colectiv pentru domeniul locativ, dar si pentru acordarea de consultanta si consiliere persoanelor interesate de acest sistem in Romania, potrivit unui comunicat HVB BpL.
Aceste criterii vizeaza, in functie de banca, vechimea restantei, suma restanta si motivatia pentru restantele inregistrate.
În ceea ce priveste avansul pentru creditele imobiliare, banca solicita un avans cuprins între 0 si 25%. ... Potrivit acestora, alt avantaj al noilor credite este acela ca banca solicita o vechime de minimum trei luni la actualul loc de munca.
Pe de alta parte, banca a decis sa majoreze cu 1% dobanda la creditele Habitat Plus si Habitat Ipotecar, pana la 6,75%, pentru varianta cu dobanda fixa pe un an in euro, dar a redus cu 1,25% dobanda la varianta in dolari cu dobanda variabila, potrivit finzoom.ro.
Pentru modificarea dobânzii de baza, banca ar urma sa fie obligata sa notifice clientul prin extrasul de cont, iar clientul va avea optiunea sa accepte majorarea dobânzii sau sa ramburseze integral creditul si sa îl transfere la alta banca.„Legislatia este saraca în modul de stabilire a dobânzilor variabile.
Daca despre Petrom se spunea inainte de privatizare ca este "perla coroanei industriei romanesti", vanzarea BCR a dovedit ca economia romaneasca a ultimilor 15 ani a fost capabila sa creeze adevarate pietre pretioase, chiar mai valoroase decat o perla.
Ca masura de siguranta, Guvernul si Banca Nationala a Romaniei au realizat un acord cu Fondul Monetar International si cu Uniunea Europeana prin care la dispozitia Romaniei aproape 20 de miliarde de Euro, 19,95 de miliarde, mai exact.
Au urmat BRD - Groupe Société Générale, in aceeasi luna, Volksbank Romania si Banca Comerciala Romana (BCR) - in iunie, ATEbank Romania si Banca Transilvania (BT) - in iulie, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), Bank Leumi Romania, Credit Europe Bank, Romanian International Bank (RIB) - in august, Egnatia Bank, Millennium Bank (intrata pe piata romaneasca direct cu credite relaxate), Raiffeisen Bank si OTP Bank - in aceasta luna.
Si asta daca avem in vedere valoarea ratelor lunare platite catre banca, dobanzile precum si suma rambursata dupa o perioada de 35 de ani, in care clientul este dator bancii si, deci, nu se poate numi proprietar al locuintei respective.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a facut publica la inceputul lunii octombrie lista debitorilor preluati de la fosta Banca de Comert Exterior Bancorex SA si de la care are de recuperat aproape 1,2 miliarde dolari.
Un grup de 17 institutii financiare, din care o parte nu au subsidiare in Romania, a anuntat banca centrala ca ar putea face operatiuni directe pe piata bancara romaneasca, potrivit site-ului BankNews, care citeaza Agentia NewsIn.
Banca Româneasca a anuntat ca posesorii de carduri de debit Visa si de carduri de credit Maestro nu le vor putea folosi de vineri 11 ianuarie, ora 23.00, pâna sâmbata, 12 ianuarie, ora 13.00, ca urmare a actualizarii sistemului informatic intern.
Economia romaneasca ar putea reveni pe crestere in trimestrul doi din 2012, insa aceasta va fi mica, in principal din cauza tensiunilor din zona euro, a declarat, marti, pentru AGERPRES, economistul Daniel Daianu, consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la TVR 2 a decis sa renunte la costumul de gimnastica si nu oricum, ci pentru ia traditionala romaneasca.
Mihai Viteazu devine guvernator imperial al Transilvaniei, realizand, astfel, prima unire a acestei provincii cu Tara Romaneasca.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Cofinantarea "Fermierului" se aloca prin Banca Comerciala Romana (care a castigat licitatia) cu dobanda de 5% pe o perioada de maximum zece ani si cu o perioada de gratie cuprinsa intre unu si cinci ani.
Presedintele Traian Basescu le-a spus ieri parlamentarilor ca finalizarea cu succes a Acordului cu Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala inseamna pentru Romania redobandirea credibilitatii pe plan extern si inceputul iesirii din criza economica.
google-analytics.com