Cautare

5866 de rezultate pentru "banca romaneasca" (3.33 secunde)
Pentru a accesa acest produs trebuie sa contribui cu 25% din suma, garantie imobiliara, iar banca iti finanteaza restul investitiei.
Cursul afisat luni de Banca Nationala a Romaniei (BNR) arata o apreciere a monedei nationale cu peste un ban fata de euro (0,39%) de la 3,2708 lei/euro, cit era vineri, la 3,2580 lei/euro, nivel ce nu a mai fost atins din 28 octombrie 2002, cind banca centrala a afisat un curs de 32.558 lei vechi (echivalentul a 3,2558 lei noi) pentru un euro.
"Deocamdata, a existat doar o solicitare informala, iar ARB (Asociatia Romana a Bancilor - n.r.) ar putea decide sa transmita o solicitare formala", a declarat Veronica Raducanescu, director in Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA) si Banca CR Firenze Romania au pus bazele parteneriatului lor la inceputul lunii iunie a.c.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a relaxat din nou conditiile de acordare a creditelor.
Banca Chineza pentru Dezvoltare (CDB) vrea sa-si deschida o filiala in Romania. ... Banca este interesata de pietele emergente din Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu si America Latina.
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) ar putea deveni o banca destinata agricultorilor. ... "Suntem in discutii avansate cu CEC si ne gandim sa indreptam banca spre agricultura.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romextera SA - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
Oradenii care nu mai vor sa bata drumurile la furnizorii de utilitati pentru a-si plati facturile la banca pentru ratele lunare sau la diverse ghisee pentru impozite si taxe isi pot achita darile fie din fata calculatorului, fie la cel mai apropiat bancomat.
Fie vin cu lei la banca, de unde cumpara la cursul unitatii pentru a-si achita rata la credit, fie vin cu euro si acolo îi schimba în franci. ... Apoi, ia francii elvetieni necesari de la banca, unde paritatea euro-franc este de 1,59.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
E normal, pentru ca banca stie ce anume va face cu banii", au declarat surse bancare autorizate.
Daca însa stiti ca îi folositi doar când aveti nevoie si îi puneti la loc în perioada de gratie, cardul de credit este avantajos deoarece aveti costuri zero“, au precizat surse autorizate din alta banca.
Rata dobanzii de referinta a crescut de la 9,03% pe an in aprilie la 9,50% in a cincea luna din 2008, nivel egal cu cel al dobanzii de politica monetara, a anuntat luni Banca Nationala a Romaniei (BNR).Banca centrala calculeaza dobanda de referinta sub forma de medie ponderata intre dobanzile de interventie practicate de banca centrala in luna precedenta.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
Mai mult, Lungeanu mai sustine ca adresandu-se unei alte banci pentru obtinerea unui credit de nevoi personale a fost informat de catre respectiva banca asupra faptului ca, din verificarile efectuate in vederea acordarii creditului de nevoi personale, a rezultat ca pe numele clientului constantean mai exista un credit inca nerambursat complet, credit oferit de BRD.
Daca tranzactia a fost facuta cu cardul de credit, atunci clientul este obligat ca intr-o perioada de gratie, care difera in functie de banca, sa returneze banii consumati. In cazul in care se depaseste perioada de gratie atunci banca percepe si un comision.
google-analytics.com