Millennium Bank a oferit un MINI One, un scuter Vespa si o bicicleta BMW castigatorilor primelor trei locuri ale concursului e-Cont, primul cont curent din Romania pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
Inspirat din principalul avantaj al produsului e-Cont, si anume posibilitatea clientului de a beneficia de produse si servicii bancare fara a fi nevoit să plece de acasa sau de la birou, concursul a premiat cele mai ingenioase idei de a face in interior activitati care, in mod obisnuit, presupun deplasarea in exterior.
Marele premiu, o masina MINI One, a fost castigat de Costel Chiosa, din Galati, care a postat filmul denumit "Indoor Goalkeeper". Castigatorul premiului al doilea, un scuter Vespa, este Gabriel Irimia, din Bucuresti, cu filmul "Foc de tabara si frigarui indoor". Cel de-al treilea premiu, o bicicleta BMW, a fost castigat de Sebastian Rebreanu, din Cluj Napoca, care a postat filmul denumit "Rasa Homo indooris".
Pe langa cele trei mari premii, concursul a mai oferit, pe parcursul duratei sale de opt saptamani, premii saptamanale de cate 200 de euro net.
Castigatorii sunt Mandrut Viorel Ohima, din Targu Jiu, Ciprian Cosma, din Bucuresti, Simion Ovidiu, din Tulcea, Marius Sima, din Oarja, Costel Chiosa, din Galati, Mihai Viorel Munteanu, din Bacau, Geanina Iuliana Sima, din Oarja, si Gabriel Irimia, din Bucuresti.
Site-ul dedicat concursului e-Cont al Millennium Bank, www.primul-e-cont.ro, a inregistrat aproximativ 55.000 de vizitatori unici de-a lungul celor opt săptămani de campanie, conform datelor Google Analytics. Clipurile incărcate pe canalul YouTube creat pentru concurs au avut 70.000 de vizionări, iar aplicatia de Facebook a concursului a inregistrat peste 2.000 de utilizatori.
Millennium Bank a marcat o premiera pe piata din Romania prin lansarea e-Cont, contul curent pentru a cărui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca. Pachetul e-Cont este gratuit si contine un cont curent in lei, card de debit Visa Electron, serviciile Internet Banking si Call Center.
Contul poate fi deschis prin completarea unui formular online, iar toata comunicarea necesara dintre banca si client este apoi realizata prin telefon si prin curier. Clientul primeste prin curier toate documentele necesare si apoi i le inapoiaza curierului semnate pentru a fi livrate bancii.