Cautare

3776 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (3.13 secunde)
Conceputa initial ca sala de bal, incaperea este decorata in stil brancovenesc. Decoratiunile sunt realizate tot din aur industrial, cu exceptia celor de pe draperii, facute din aur si argint.
Chiar daca Sfanta Maria Mica a fost la inceputul saptamanii, reprezentantii PSD au organizat miercuri balul devenit deja traditional in sanul partidului.
pantofi cu toc si ciocolata Aflata in vizita la Saucesti, judetul Bacau, Elena Udrea le-a "rasfatat" pe doamnele din comuna lovita de inundatii cu "pantofi de bal" si le-a garantat acestora ca vor atrage toate privirile la petrecerile organizate dupa ce isi vor reconstrui casele.
Pupata si din stanga, si din dreapta, si din fata, si din spate, mireasa cea urata, pana mai ieri barfita si hulita, va da ochii peste cap, va accepta sa-si completeze carnetul de bal cu toti partenerii care o invita.
Din cand in cand, Presedintele iese cum iesea gestionarul de la Gostat pe vremuri (sau cum a iesit seful de campanie al lui Hillary Clinton dupa alegeri, miercuri dimineata, in sala de bal/parastas a Democratilor) - si ne spune:
Azi, de la bal, (ministerul Economiei ) nu ajuns la spital, dar nici mai bine - la tribunal unde este judecat pentru șantaj, in urma acuzației ca ar fi cerut unui primar 200.000 de euro ca sa nu difuzeze un material compromițator la OTV," afirma politologul.
Daca era roman si microbist, Irving Stone, ar fi scris pe dos, adica "De la extaz la agonie", si nu i-ar fi trebuit decat patru zile, de la meciul cu Ungaria la cel cu Turcia, ca de la bal, la spital.
Invitatul special al serii va fi cel mai iubit artist din industria muzicala romaneasca, Connect-R, care a tinut sa trimita un mesaj special tuturor celor care vor participa la balul cu tematica Cancan Party:"Cand vine vorba de cantarile mele in cadrul diverselor baluri, devin un pic nostalgic, pentru ca prima mea reprezentatie artistica din cariera muzicala a fost in cadrul unui astfel de bal.
Imi amintesc ca eu nu am avut parte de un bal prea antrenant pentru ca la Facultatea de Electromecanica pe care am absolvit-o erau 90% baieti, ceea ce a facut sa nu fie un eveniment deloc incitant.
"Diva" (1982) si "Le Bal" (1984), precum si doua premii 7 d‘Or pentru "Cea mai buna muzica TV" in 1986 si 1991.
Tot satul avea fanfara sau taraf ce cantau la nunti, inmormantari, la bal si la razboi, la joc si la hramul bisericii.
De la spital la bal...", a mai adaugat amica artistei. Annes este acum in promovare cu piesa "Lolita". Puteti asculta aici cel mai nou single Annes feat.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei.
BALUL ZIARISTILOR, dupa 69 de ani, invitatia Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania La implinirea unui secol de existenta a U.Z.P.R., am hotarat sa organizam, dupa 69 de ani de la ultima intiativa de acest fel, o intalnire de socializare, de petrecere placuta a timpului impreuna, la un BAL al ZIARISTILOR, precizeaza reprezentantii uniunii intr-un comunicat.
Rolul de referinta al carierei sale a fost Figaro in "Barbierul din Sevilla", de Gioachino Rossini, dar de neuitat raman si interpretarile rolurilor principale de bariton din "Rigoletto", "Paiate", "Bal mascat", "Trubadurul", "Tosca" si multe altele.
Colindul Brezaia este urmat de un bal, la care sunt invitati toti colindatorii. A doua zi de Craciun, Brezaia moare si ea este plansa de tot alaiul care a insotit-o pe parcursul celor 3 zile de colindat.
Amintirile dramelor traite in adolescenta legate de aparitia cosurilor inainte de bal, de aniversari sau de ceremonia de absolvire cand am fi facut orice pentru un ten perfect, ne dau fiori si astazi.
De ceva vreme, finantatorul Universitatii se razboieste cu granzii Capitalei, indeosebi cu cei de la Dinamo, "razboi" purtat verbal, cu atacuri la adresa clubului din Stefan cel Mare, considerat inca unul departamental.
Poate cu exceptia preacucernicului Becali, care ar intra, probabil, in Parlament, unde ar avea ocazia sa le lipeasca cate o suta de euro pe frunte celor care vor reusi sa spuna Crezul dintr-o suflare, asa cum a facut-o recent, la un bal al bobocilor.
google-analytics.com