Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (2.76 secunde)
B1TV: Miron Cozma: Regret ca nu l-am dat jos pe Ion Iliescu in 1991 Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, intr-un interviu pentru Libertatea, ca regreta ca nu l-a dat jos pe Ion Iliescu, cu ocazia mineriadei din 1991.
InfoBrasov.net : 25 pasi simpli pentru a evita boala Alzheimer 20. Asigurati-va suficienta vitamina B12 Pe masura ce inaintati in varsta nivelul sanguin al vitaminei B12 scade si sansa de suferi de Alzheimer creste.
Tratamentul medical consta in administrarea de fluorura de sodiu, vitamina B1, B6. Tratamentul chirurgical are drept scop refacerea mobilitatii lantului osicular.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
"Am discutat cu presedintele Basescu daca agreeaza aceasta procedura prevazuta de lege, iar presedintele mi-a confirmat faptul ca da, agreeaza aceasta procedura: ministrul propune, CSM avizeaza si presedintele numeste", a spus Ponta la postul B1 TV.
De doi ani de zile, USL o acuza pe Kovesi de lipsa de profesionalism si de dosare politice, dar dupa propunerea ei la DNA, rezulta ca in tot acest timp am mintit Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat la B1 TV, ca presedintele PSD, Victor Ponta, a schimbat un discurs de doi ani de zile al USL-ului vizavi de Laura Codruta Kovesi, prin propunerea acesteia pentru functia de sef la DNA.
Morcovii sunt si o sursa importanta de fibre, vitamina B1, B2, B6, vitamina C, vitamina K, biotina, potasiu si tiamina.
B1tv: Gigi Becali, pomenit in sluba de duminica a bisericii pe care a construit-o in Pipera Numele lui Gigi Becali a rasunat astazi in biserica din Pipera.
Taifasuri.ro : Arma secreta anticancer: samburii de caise (Autor: Catalina Tagarta) Desi putini stiu, vitamina B17 ofera multe beneficii organismului, iar potrivit unor studii recente se pare ca aceasta lupta chiar si impotriva cancerului.
Fisuri in coltul gurii. Iritatii pe piele. Bubite pe obraji. Furnicaturi in picioare. Crampe musculare Vitaminele sunt substante indispensabile bunei functionari a organismului.
Sunt indicate verdeturi, fructe, bogate in vitamine E.C,beta caroten care constituie antioxidanti, deosebit de importati pentru protectia membranelor neuronale impotriva radicalilor liberi (morcovii, citricele, afinele, catina) pot fi adevarate surse de antioxidanti naturali; vitaminele de grup B (B1,B6,B12) sunt esentiale pentru refacerea celulelor neuronale.
Vitamina B1 (tiamina), numita si "vitamina bunei dispozitii", are efecte binefacatoare asupra sistemului nervos si a starii psihice. * Vitamina B2 (riboflavina) imbunatateste calitatea tesuturilor cutanate.
Coenzima Q10 in ulei de catina, capsule de 30mg, coenzima Q10 este aduce necesarul de energie celulelor din organism, prin uleiul de catina ce contine vitamine hidrosolubile si liposolubile, betacaroten, in cantitate mare, vitamine de la B1 la B12 cu contributie in cresterea performantelor intelectuale, contine substante ce intra in compozitia vitaminelor, find componente ale membranei celulei nervoase, reface celula nervoasa obosita, este antioxidant detoxifant, reface echilibrul neuro-hormonal, actioneaza ca antidepresiv.
www.sfatulmedicului.ro informeaza: Efectele pozitive ale gutuilor asupra sanatatii sunt mai putin cunoscute. Aceasta influenteaza in mod pozitiv functia ficatului, sistemul digestiv si ajuta la ameliorarea bolilor aparatului respirator.
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! Este situat pe Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66, sc. A, ap.
cu un continut mare de vitamina C, B1, B6, B12, E si A, fito-nutrienti, proteine, acid foloic, fier, potasiu, calciu, magneziu, mangan, fosfor, zinc etc., cateva castane coapte te ajuta sa lupti impotriva bolilor de inima, a celor digestive, a anemiei, a afectiunilor respiratorii, varicelor sau acneei.
ligiapop.com : Vitamina B12 si efectele carnii asupra sanatatii umane (Continuare) Un alt articol superb pe aceeasi tema, dar putin mai dezvoltat este scris de Dr.
ligiapop.com : Vitamina B12 si efectele carnii asupra sanatatii umane In acest articol voi incerca sa aduc mai multe informatii despre vitamina B12 si tot ce e legat de proteinele si produsele animale.
www.mediculmeu.com informeaza: Ceea ce nu stiti despre vitamina B 12 poate literalmente sa va ia mintile. Din pacate, este un secret bine pastrai ca deficitul de vitamina B 12, alarmant de frecvent, poate provoca probleme neurologice, printre care dezorientarea, slabirea memoriei sau dementa.
EXPLICATII SOCIO-CULTURALE (se refera la influentele sociale si a normelor culturale) B1. TEORIA FEMINISTA. Conceptul de patriarhat (dominatia barbatului asupra femeii in structurile si practicile sociale invata barbatii si femeile roluri tipice bazate pe gen);
google-analytics.com