Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (3.28 secunde)
- Abunda in vitamine precum B1, B2, B2, C si acid folic, extrem de benefice pentru organism. ... la 100 g), mai exista vitaminele B1, B2, B6, C, E, K, P, PP, ceea ce explica necesitatea unui consum sustinut de radacini in caz de avitaminoze severe.
TARGURILE INDAGRA SI INDAGRA FOOD LA ROMEXPO Toamna anului 2018 vine cu o premiera la ROMEXPO - sunt primele editii ale targurilor INDAGRA si INDAGRA FOOD desfasurate inclusiv in noile Pavilioane B1 si B2.
Printre ei se numara pectina, vitamine importante precum vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C. De asemenea, contine acid folic, niacina si acid pantotenic.
www.libertatea.ro informeaza: Termenul de vegetariana a aparut in cea de a doua jumatate a secolului al XIX-lea si se referea la persoanele care nu consuma nici carne, nici peste, dar pot include in alimentatia lor produse ce provin de la animale:
De asemenea, ele contin si proteine si fibre, dar si acid folic si vitaminele A, E, B1 si C. In plus, toate aceste fructe au proprietati antioxidante.
- Alimentele care contin tiamina (vitamina B1, continuta in principal in cereale si leguminoase) si piridoxina (vitamina B6, aproape omniprezenta) drept componente esentiale pentru biosinteza serotoninei.
PATRICK ANDRE DE HILLERIN) In urma cu patru ani si jumatate, Ludovic Orban devenea victima neinocenta a DNA, visul de a fi zdrobit in alegerile locale de Gabriela Firea fiindu-i intrerupt de finantarea ilegala pe care i-o ceruse lui Urdareanu pentru a-si plati, tot ilegal, aparitiile televizate la Realitatea TV si la B1 TV.
Trei sint variantele evidentiate de analiza situatiei rezultate din disparitia celor trei jurnalisti romani in Irak.
Printre explicatiile logice (sau care par logice), oferite de presedintele Basescu, au fost strecurate si "mici amanunte” care au reusit, aproape instantaneu sa faca diferenta: presa presedintiei (vezi B1 TV si nu numai) si presa care "a intoxicat”.
Voi participa in emisiunea Roxanei Iliescu la B1, Marti 18 mai. Spectacolul "Florin Piersic" unde sunt invitat special, s-a amanat pentru 19 septembrie.
Adolescentii de minim 16 ani vor putea conduce mopede din clasa AM, A1 si B1. Toate acestea se intampla din cauza incidentelor rutiere din ultimii doi ani.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Despre pasajul deschis recent la Casa Presei, edilul Capitalei spune: - Pasajul are rolul de a disipa circulatia, iar desfiintarea stopului intermediar face ca spatiul de inmagazinare al masinilor sa fie mult mai mare.
Noua varianta, denumita in mod provizoriu B.1.1.529, pare sa provina din sudul Africii si este de ingrijorare acolo, deoarece poate fi chiar mai contagioasa decat varianta Delta, care domina acum aproape peste tot in lume.
Cristian Popescu Piedone a anuntat oficial ca va candida la Primaria Capitalei. Primarul Sectorului 5 a declarat, duminica, la B1Tv ca este sigur ca va ajunge in turul final, alaturi de Nicusor Dan.
google-analytics.com