Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (2.98 secunde)
r.) va fi din nou o scadere in jur de minus 10 grade, dupa care s-ar cam termina aceste evenimente mai dure, sa zicem", a spus Sandu, la B1 TV.
Pentru a preveni carenta altor vitamine, vitamina B6 trebuie administrata in cantitati egale cu vitamina B1 si B2. Aportul crescut de proteine si un efort fizic sustinut si intens mareste considerabil necesarul de vitamina B6 in organism.
Ciocolata, pestele gras, fructele rosii, fructele de mare, ficatul, combustibil pentru buna functionare a neuronilor Ciocolata. Peste gras. Fructe rosii.
Reporteri ai B1 TV si Realitatea TV au fost bruscati de participantii la acest miting de protest care poarta numele, conform organizatorilor, de "plimbare a libertatii".
GOLDNUTRITION® lanseaza in premiera pentru piata din Romania gama KYOLIC®, cu extract de usturoi.
Realizatorul TV Robert Turescu a dezvaluit, duminica, faptul ca a fost ofiter sub acoperire. "Da, am fost lt.-colonel sub acoperire.
www.b1.ro informeaza: Un incendiu a izbucnit miercuri seara, la etajul 4 al magazinului Unirea din centrul Capitalei, in zona de fast-food, informeaza B1 TV.
Bogat in vitamine (A, B1, B2, C) si minerale, tratamentul cu Priorin capsule si sampon folosit pe o perioada de minim 3 luni garanteaza rezultate vizibile, reprezentand solutia viabila si sanatoasa impotriva caderii parului.
Astfel, in Bucuresti, vantul a doborat mai multi copaci, inclusiv unul in curtea Institutlui Cantacuzino, unde arborele rapus de vant a spart si o fereastra, potrivit B1 Tv.
O metoda nesanatoasa de conservare a fructelor este prin folosirea dioxidului de sulf, foarte periculos, intrucat incetineste asimilarea vitaminei B1, provoaca dureri de cap si ameteli sau astmul de sulfit, persoanelor sensibile, atrage atentia specialistul nostru.Toti stim ca in acest sezon, exista un pricol mai mare de a lua in greutate, una dintre cauze fiind consumul de dulciuri procesate.
In cadrul televiziunilor Antena 1, B1 TV si TVR, a condus departamentele de stiri locale, indrumand profesional si studiourile locale (la Antena 1) si regionale (la TVR).
Motivarea ICCJ in cazul Toni Grebla Procurorii DNA au suferit o infrangere in Cazul Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale care a demisionat dupa ce a fost acuzat de DNA de infractiuni de coruptie, scrie B1.ro.
www.clubulbebelusilor.ro informeaza: Acidul folic sau vitamina B9 este o vitamina esentiala in sarcina, deoarece poate reduce riscul de malformatii congenitale ale fatului.
se recomanda viata calma (vitamina B1, acid nicotinic, bromura, valeriana, papaverina, atropina in injectii intramusculare, schimbarea mediului, cura balneo-climaterica. Se contraindica cafeaua, ceaiul, alcoolul.
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a vorbit si despre despre datoriile la RADET catre ELCEN, singura solutie fiind aceea de a sterge aceste sume, dand asigurari ca Primaria va incerca sa protejeze in continuare cetatenii.
aigura un aport natural de vitamine si minerale (A, E, B1, B2, C) pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului;
Ce vor face de acum inainte supravietuitorii incendiului de la Club Colectiv? Este o intrebare la care a raspuns Prof.
www.feminitate.org informeaza: Inainte de a incepe sa incerci sa ramai insarcinata (sau in cazul in care incercati de cel putin un an) este indicat sa faci impreuna cu partenerul tau o serie de analize.
O vitamina care ucide cancerul, exclusa din industria farmaceutica.
Cladirea cu B1 TV. Deci cum s-ar spune, "am tras statul in piept cu 2 zile" ca m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amenda sau in cel mai bun caz de poprire pe conturi.
google-analytics.com