Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (7.17 secunde)
Pana acum au confirmat ca vor participa premierii din Albania, Muntenegru si Macedonia, potrivit unor surse, citate de b1 tv.
Cand am vorbit de duduia de la B1 care a fost lovita cu piciorul, cum am aflat, am zis, o fapta oribila.
B1.ro informeaza: ... b1.ro
Imi doresc foarte mult ca aceste randuri sa ofere celor care reusesc sa le parcurga rabdare, calm si intelepciune in intelegerea propriilor lor relatii, incepand cu cea mai importanta, CEA CU EL INSUSI.
• Postul este operat de Fire Breaking News SRL, firma din Bucuresti unde asociati sunt Anda Blindu si Ioana-Lacramioara Reit, cu cate 50%, iar administratori sunt Anda Blindu si Adrian Buca, producatorul emisiunii "Nasul" la B1 TV si, apoi, la 10 TV.
Serviciul de Transmisiuni Speciale ar fi localizat gresit locul aeronavei prabusite, potrivit unor surse citate de B1 TV. In baza informatiilor primite de la operatorii de telefonie mobila au facut o analiza si au stabilit locul in care avionul a aterizat fortat.
Eu nu mai urmaresc B1 TV din cauza lui Banciu: ... Toti fonfaitii astia de la B1 parca au iesit din niste eprubete , intr-un laborator malefic, patronat de cea mai mare jigodie.
FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz) / TDD-LTE B38/B40 (2600/2300MHz) - 3G: DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS B1/B8 (2100/900MHz) - 2G:
Inpolitics informeaza: O mizera diversiune electorala: Lacrimile Mamei! (Autor:
"Crucea in viata noastra" / Expozitia de pictura si poezie "Punctul de la infinit" la Biblioteca Centrala Universitara, (Fundatiile Regale) la Sala Profesorilor, in perioada 31 octombrie - 12 noiembrie 2004 / Volumul de versuri "Cuvintele" a avut o prezentare televizata, la postul B1.TV, la emisiunea "Lumea Cartilor.
Elvetia nu are o puternica reputatie rock’n’roll, insa s-a lasat de-a lungul timpului inspirata de multe personaje rock.
O limuzina de lux, bucatar propriu, hotel de cinci stele si vinuri frantuzesti. Acestea sunt doar cateva dintre cerintele celebrului cantaret Joe Cocker care va concerta la Bucuresti peste numai cateva zile.
ADEVARUL - INTERVIU Ion Cristoiu, jurnalist: "Ma simt foarte singur. E un cosmar!" • Locuieste in: Bucuresti • Este director fondator al revistei "Historia".
Reactia lui Victor Ponta Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele B1 TV. Presedintele i-a dat de inteles ca ar trebui sa recunoasca ca este ofiter acoperit, dupa modelul lui Robert Turcescu.
B1 TV a anuntat acest lucru citand surse, iar Mediafax a notat ca seful statului nu s-a prezentat la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, asa cum o facea in fiecare an.
AMPRESS / Basescu: Stiu cum sa scriu m-am si m-am dus (Autor: Lucian Avramescu) Nicio masa fara peste, nicio seara la B1TV fara Basescu!
Este vegetariana de opt ani de zile, dar acest lucru nu i-a prins tocmai bine. Miryam, cantareata cu origini siriene, se confrunta acum cu cateva probleme de sanatate.
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. Publicul a ascultat si a cantat alaturi de artista piesele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar si Europa:
Alice Barb.Va asteptam cu drag! Echipa Casei Artelor. Parteneri: IIANA Parteneri media: B1 TV, TVR, Revista Atelierul, Radio Romania
Anda Adam da play verii cu un look exotic, senzual si ritmurile single-ului Rendez Vous, o noua piesa cu versuri in limba engleza.
google-analytics.com