Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (3.92 secunde)
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Judecatorii Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal a Curtii de Apel Craiova au decis sa-l repuna pe comisarul-sef Constantin Nicolescu in functia de sef al Politiei doljene, pentru ca acesta sa nu sufere financiar si sa nu-i fie afectata imaginea.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea.
Un grup de parlamentari si europarlamentari ai Partidului Social Democrat si lideri de organizatii judetene i-au adresat, marti dupa-amiaza, o scrisoare presedintelui Senatului, Mircea Geoana, prin intermediul careia ii aduc acestuia o serie de reprosuri si il acuza pe acesta de minciuna.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat duminica, la Realitatea TV, ca la momentul in care Dan Nica a fost remaniat din functia de ministru de Interne, in 2009, in guvernarea PDL-PSD, tocmai pregatea o actiune de arestari la Stamora Moravita, dar nu a fost lasat.
HotNews publica articolul lui Dan Tapalaga, intitulat "OZN-ul domnului Lazaroiu", din care puteti citi in continuare prima parte. 'Cum bine stiti, Sebastian Lazaroiu se pricepe la rachete, fiind specialist in lansari.
Inpolitics informeaza: Sarbu arunca sulita:
Ion Iliescu publica pe blog textul interventiei sale la Conferinta Internationala cu tema: "Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011.
In zilele de 13-15 aprilie a.c., Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, a participat la Istanbul, la cel de-al 14-le Summit Economic - Euroasiatic organizat de Fundatia Marmara.
AGERPRES informeaza: Crin Antonescu: Sunt liberal, sunt un om de dreapta!
HotNews informeaza: Modificari din proiectul de revizuire a Constitutiei trimis de presedintie catre Consiliul Legislativ • Articolul 44, Dreptul de proprietate privata.
DeCeNews publica articolul Basistii care vor sa trecem Prutul, cati bani dau pe Basarabia ? (Autor: Val Valcu) Cred ca dl.
Infobrasov.net informeaza:
Jurnalul National informeaza: Presedintele tuturor indicatorilor macroeconomici (Autor: ADRIAN NASTASE) De mai bine de un an, guvernantii nu mai guverneaza oameni, ci tabele.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Are Plesu cojones?" Acum cateva zile, Andrei Plesu a acordat un interviu alora de la Madam Blogary, in care i-o trage fin Supremului Sef, desi este si el, Plesu, cu curul in doua luntrii.
Inpolitics informeaza: Diaconu: "UDMR tradeaza Romania cand cedeaza Arhivele Nationale catre bisericile minoritatilor!" Prin cedarea Arhivelor Nationale catre bisericile minoritatilor care i-au asuprit pe ardeleni, UDMR vinde memoria Romaniei si comite cel mai inalt act de tradare, afirma vicele conservator Bogdan Diaconu.
Adevarul informeaza: Nastase ii da lectii de Constitutie lui Antonescu Liberalul Crin Antonescu a sustinut ca la anticipate se poate ajunge prin demisia tuturor parlamentarilor opozitiei.
Inpolitics : De ce are PDL sanse reale sa nu treaca pragul electoral (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Ideea ca partidul de guvernamint ar putea ramine in afara parlamentului li se pare multora hilara acum, dar la fel li se parea si taranistilor in perioada similara a anului 2000.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca USL nu va participa la procedurile privind investirea Cabinetului condus de Mihai Razvan Ungureanu, decizia fiind agreata si de PNL si PC.
google-analytics.com