Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (2.87 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca intentia presedintelui Traian Basescu este de a prelungi "boala" pana la alegeri, pentru ca acestea sa fie organizate de Guvernul Boc.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Atacuri dure in Parlament la adresa premierului Emil Boc. Seful Executivului a fost criticat dur de deputatii PSD si PNL dupa discursul privind prioritatile legislative ale Guvernului.
Referindu-se la reformarea statului, liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a propus, marti, in plenul Camerei Deputatilor, imbunatatirea Constitutiei prin ridicarea imunitatii presedintelui tarii si a introducerii avizului Parlamentului pentru numirile facute de presedintele Romaniei.
Octavian Andronic publica pe AmosNews articolul 'Brandul "Iliescu"', pe care il puteti citi in continuare. 'Congresul PSD s-a sfarsit intr-un mod neasteptat.
Exista un semn de intrebare asupra modalitatii in care au fost facute publice stenogramele in cazul senatorului Catalin Voicu, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul intitulat Sindromul "Turbo Syda", pe care il puteti citi in continuare. 'Istoria numirii si deznumirii din functia diplomatica de la Paris a amantului Ebei ascunde o latura omeneasca, in fond e vorba de doi tineri care se iubesc!
Evenimentul Zilei publica un articol cu titlul "Gorbaciov: Lichidarea animalica a sotilor Ceausescu e inacceptabila", pe care il puteti citi in continuare.
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro.
Alexandru CORDOS, senator PSD de Cluj, a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Masurile lui Basescu aduc genocidul social in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Dan Ioan Popescu publica pe internet o posibila propunere pentru PSD: Colette Avital, candidat prezidential. Puteti citi in continuare argumentele lui Dan Ioan Popescu.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul 'Cazul "Art.53"', pe care -l puteti in continuare. 'Situatia din Romania capata o turnura complet noua.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare prima parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Cornel Nistorescu (foto) publica in cotidianul.ro articolul "Foloseste apararea circarului?", pe care il puteti citi in continuare. 'Demersul lui Traian Basescu de a apara Romania in fata acuzelor din Raportul Comisiei Europene mi se pare stimabil.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Nu trageti in pianisti!", pe care il puteti citi in continuare. 'Pe domnii Basescu&Boc nu prea i-a vazut nimeni pe la spectacole de teatru, la opera sau la filarmonica.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, aflat interimar la sefia Senatului pe perioada vizitei lui Mircea Geoana in SUA, a depus la Biroul Permanent al institutiei o cerere privind suspendarea lui Traian Basescu din functie.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Pupat Piata Suspendarii", pe care il puteti citi in continuare. 'Solicitarea senatorului Dan Voiculescu privitoare la suspendarea lui Traian Basescu risca sa fie daca nu uitata, cel putin persiflata.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul cu titlul Nepasare "de mana a doua" , pe care il puteti citi in continuare.
In Romania Libera, Radu F. Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. Cititi in continuare relatarea despre revolta senatorului Radu.
Vasile Blaga si-a dat demisia, ieri-dimineata, din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), functie pe care a ocupat-o incepand cu decembrie 2009.
google-analytics.com