Cautare

2501 de rezultate pentru "aura calin" (4.08 secunde)
Gaselnita concursurilor care i-au innobilat pe mare parte dintre ei cu aura de functionari publici le confera, in acelasi timp, si o amnezie (probabil temporara) vizavi de cele petrecute in 2005.
Toata lumea i-a pus lui Blaga aura asta de dur, dar el nu e dur, e un sentimental. Dar atunci cand stie ca lucrurile trebuie duse in stanga sau in dreapta, spune exact in ce parte s-o luam.
deputatul PNL Nicolae Jolta a trecut la PDL, deputatul UNPR Ilie Morega a plecat din UNPR (si-a motivat decizia prin dezacordul privind politica guvernamentala a PDL si UNPR), iar deputata Aura Vasile, careia pe 20 decembrie i s-a inregistrat cererea de aderare la UNPR, a inregistrat o noua cerere de reintoarcere in PSD.
Bine macar ca de aceasta data nu am avut imbratisari langa urnele de vot, in genul celeia dintre Teo si Aura Vasile.
"Sper sa faca acest lucru fara patima politica, dar daca se foloseste de aceasta analiza pentru a crea o anumita aura unui centru de putere, cred ca va gresi", a subliniat presedintele PSD.
Mi-am luat acum aqua aura (cuart tratat cu pudra de aur), un jasp kiwi si un serpentinit. Clara este eleva in clasa a V-a la Scoala gimnaziala nr.
Liam are o aura, care-l inconjoara fara nici un fel de efort. Este pur si simplu acolo, si este perfect pentru acest film.
Intervievand mii de persoane in legatura cu cele mai intime aspecte ale vietii lor, Kinsey a indepartat aura de mister si rusine care invaluia majoritatea practicilor sexuale.
Printre artistii care expun se numara Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Dorin Manea, Silviu Ioan Soare, Laura Culea, Rodica Iacob, Petronela Milea, Florin Valsan, Maria Bogatu, Jimi Stanescu, Mireille Popa, Aura Giurca, Noni Stefanescu si multe alte nume sonore ale artei plastice calarasene si nu numai.
O lumina aparte scalda peisajele si personajele, invaluindu-le cu o aura de poveste. Obiectele au o slaba dar hipnotica palpaire interioara, iar gesturile si intamplarile protagonistilor capata un fel de hieratism, de semnificatie exemplara (uneori prea cautata, dand impresia de artificialitate, de efect fortat).
Aici te vei simti efectiv invaluit intr-o aura de iubire universala. Sentimentele sunt mai intense si mai profunde; pasiunea, dragostea si idila pot ajunge aici pe culmi.
Campul energetic sau aura noastra se poate fotografia, masura si poate fi vazuta in infrarosu. Pentru a avea o anumita imagine a valorilor pe care campul energetic le are, vom face apel la etaloanele de masuri cunoscute, neexistand inca un sistem specializat de masuratori.
Actiunile individuale si ale unor grupuri conspirationiste indreptate impotriva puterii etatice castiga tot mai mult teren si tot mai multa publicitate, dobandind o aura romantica, antidespotica si libertara.
Intre acestea se vede imaginea unui obiect oval alb-negru, de marimea unui avion comercial, care era inconjurat de o aura stralucitoare, se deplasa cu viteza ridicata si se rotea pe masura ce se misca.
Adeptii zen par sa aiba un gen neutru, un fel de aura asexuala - Wilhelm Reich afirma ca Toti pacientii sufera de tulburari genitale.
Constantin Nita (26 de voturi), Aura Vasile (6 voturi) si Ioan Bivolaru (6 voturi). Senatorii PSD l-au ales, tot luni, pe Ion Toma pentru a o inlocui pe Rodica Stanoiu in functia de presedinte al Comisiei de abuzuri a Senatului, aceasta din urma demisionand saptamana trecuta din partid.
In timpul dezbaterilor, deputatul PSD Aura Vasile a cerut de mai multe ori efectuarea apelului nominal, considerand ca la lucrari nu sunt prezenti suficienti deputati si senatori din partea Puterii, solicitare respinsa de presedintele Bogdan Olteanu (PNL), dar si de deputatul PSD Valeriu Zgonea, care au considerat ca Parlamentul se afla in cvorum.
Iar daca la staturile atletice ale tinerilor "unionisti", solizi si tunsi scurt, adaugam, in paranteza, aura pe care si-a creat-o Talpes, ca fost sef al spionilor din Romania, obtinem UPSC-ul pe care l-am vazut ieri.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, impreuna cu avocata Paula Iacob, senatorul PD Marius Marinescu, senatorul PSD Aura Vasile si reprezentantii a 16 ONG-uri au mers, astazi, la primarul general pentru a-i cere acestuia sa ia masuri pentru protejarea parcului Bordei, insa primarul general i-a poftit afara numai dupa cateva minute.
Dintre politicienii cunoscuti ce vor candida la Bucuresti se numara Cristian Diaconescu (Senat, sectorul 2), Aura Vasile (Camera Deputatilor, sectorul 5), Razvan Theodorescu (Senat, sectorul 1), Sergiu Nicolaescu (Senat, sectorul 1) si Rodica Nassar (Camera Deputatilor sectorul 2).
google-analytics.com