Cautare

2501 de rezultate pentru "aura calin" (3.22 secunde)
Pesti Esti invaluit intr-o aura misterioasa in acest weekend. Cu greu poti fi depistat in peisajul cotidian, iar ceilalti pot fi surprinsi de tacerea ta.
Desi biserica este inconjurata de cluburi si baruri, pastreaza o aura mistica. Uitati-va inauntru la frescele incantatoare si la iconostasul sculptat.
Spirijiniti-va si pe ajutorul colegilor si nu invaluiti totul intr-o aura de mister. PESTI 19.02-20.03: Dedicati-va mai mult timp pentru cei care va apreciaza la cote reale entuziasmul, iubirea neconditionata si optimismul.
wowbiz.ro va prezinta in exclusivitate familia lui Radu Zamfir, medicul erou care a ingrijit victimele accidentului din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion.
Aceste trasaturi uimitoare i-au conferit muntelui o aura mistica. In fiecare an este vizitat de sute de mii de turisti care spera ca odata pentru totdeauna ca misterul Muntelui Pic de Bugarach sa fie elucidat.
dispozitie trista, lipsa proiectelor de viitor, dezinteres fata de orice activitate, absenta motivarii, traire prezent sub aura indoielii, a scepticismului.
Azi, la showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, vom bea cafea si ceai organic si apa pura, alkalina, Kangen, vom asculta despre cum ne putem alinia si armoniza chackrele, cum ne putem curata aura si mai ales cum putem sa ne eliberam de bagajul negativ din trecut, de emotiile distructive si cauzatoare de boli.
www.cardiomix.ro informeaza: Noi suntem scoala unde copiii pot invata cu adevarat ce este miscarea si care sunt beneficiile ei, unde au oportunitatea de a alege dintre o multitudine de sporturi si specializari.
femeile ce prezinta migrene cu aura, varsta peste 35 ani, marile fumatoare, cele care alapteaza, femeile cu sangerari vaginale nediagnosticate, femeile obeze, cele cu hipertensiune arteriala si cele cu diabet zaharat fara complicatii, hipercolesterolemia, lupusul, afectiunile biliare simptomatice, antecedente familiale de deces prin infarct miocardic sau accident vascular cerebral sub varsta de 50 ani la o ruda de gradul intai (parinti, frati/ surori), utilizarea unor medicamente care scad efectul pilulelor (anticonvulsivante, antiTBC)." Stiai ca nu ar trebui sa folosesti contraceptive orale daca....?
Pe 1 decembrie am pregatit o multime de surprize, astfel ne asteptam la un numar record de vizitatori", declara Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.
Tineti sa-i fermecati pe toti si astrele va ajuta inconjurandu-va cu o aura stralucitoare. Parca radiati fericirea prin toti porii.
Nu mai are privilegiile de care s-a bucurat timp de un deceniu, nu mai are imunitatea aceea proverbiala, nici aura de intangibil orice-ar face si orice-ar zice.
Unul dintre extraterestri i-a atins fata cu degetul sau lung si imediat corpul copilului a fost inconjurat de o aura aurie, sustine doctorul Tomas Ruiz.
Si ar trebui sa alergi dupa aur” in timpul conceperii bebelusului? Ce spun cercetarile despre orgasmul feminin si modul de a ramane insarcinata Exista doua ipoteze asupra modului in care orgasmul feminin poate ajuta o femeie sa ramana insarcinata.
O aura parea sa pluteasca in jurul capului si al umerilor aparitiei. In jur mai erau si alte astfel de mumii.
Balanta Sunt invaluiti intr-o aura de mister. Tot ce rezolvati in saptamana urmatoare, este cu voia Domnului. Daca primiti rele sau bune inseamna ca asta meritati!
Sunt invaluiti intr-o aura de mister in aceasta saptamana. Varsator Sunt pregatiti sa isi faca bagajele. Saptamana cu plimbari, in care pot sa isi ia un concediu si sa calatoreasca.
El a supravietuit tragediei aviatice din Muntii Apuseni, care s-a produs la inceputul anului 2014, in care pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion si-au pierdut viata.
Inima ta e usoara, sufletul impacat, pentru ca invalui tot ce este legat de sufletul tau intr-o aura luminoasa, plina de iubire!
Aura de mister care ii inconjoara, nu accepta pe nimeni sa intre in sufletul lui. Corelarea intre el si spiritualitate il va ajuta.
google-analytics.com