Cautare

2501 de rezultate pentru "aura calin" (4.68 secunde)
Printre parlamentarii prezenti s-au aflat Sulfina Barbu, Raluca Trucan, Aura Vasile, Victor Surdu, Ioana Manolescu, Danut Liga, dar si ambasadorul Macedoniei la Bucuresti Ljupco Arsovki, transmite MEDIAFAX.
Chiar ieri, in avanpremiera intalnirii cu Basescu, Ioan Oltean reafirma ca este impotriva unui premier tehnocrat, ba chiar diminua aura lui Boc, precizand ca premierul trebuie sa-si imparta meritele guvernarii cu partidul, care l-a sprijinit si a suferit alaturi de seful Executivului.
Capitalismul si-a pierdut aura progresista, pe cand aspectele sale negative, care in trecut au dat nastere destulor miscari marxiste, devin imposibil de ignorat de-a lungul si de-a latul Europei, unde cupiditatea si incompetenta unei mari parti a sectorului financiar au dus la decimarea economiilor Irlandei, Greciei, Portugaliei si, poate, in curand si a Spaniei.
Aura Vasile (PSD) a spus ca, daca vor fi alesi primarii intr-un tur, vor exista primari care au obtinut 12-14%, transmite MEDIAFAX.
La propunerea deputatului PSD Aura Vasile, programul de dezbatere a fost prelungit, dupa ce aceasta a sesizat ca deputații nu au primit raportul asupra acestui proiect de lege.
La propunerea deputatului PSD Aura Vasile, programul de dezbatere a fost prelungit, dupa ce aceasta a sesizat ca deputatii nu au primit raportul asupra acestui proiect de lege.
El a fost insotit la Biroul Electoral Municipal de liderii partidului Cristian Diaconescu, Neculai Ontanu, Serban Mihailescu si de catre deputatul Aura Vasile.
Incercarile de a-i fabrica fostului utecist de frunte o aura de revolutionar ’89 sau de fin intelectual au dat gres una dupa alta.
Cum-necum, MRU a devenit premier si, cu privirea care baleaza sacadat campul vizual, a luat o aura de cocos care vrea sa puna ordine in ograda in care se cotcodacea pe prea multe voci.
Dupa cum se vede, functia de presedinte capata o aura de sacralitate, iar Basescu devine eroul pe care poporul nu-l va vinde.
In atare context, PDL a anihilat firesc initiativele concurente de dreapta, intarindu-si monopolul asupra acestei parti a spectrului politic (Mihai Razvan Ungureanu a fost obligat sa treaca la PDL cu arme si bagaje, in timp ce de Teodor Baconski nu se mai aude nimic) si a adus la ordine dizidentele interne (Monica Macovei, Cristian Preda & Co), rapindu-le aura de atleti ai justitiei si expunandu-i ca ordinari propagandisti de partid.
Cei care-l protejeaza pe Traian Basescu, fie ca vorbim de forte directe, fie ca vorbim de forte oculte, interne sau externe, sunt oameni care au avut grija sa o demonizeze pe Elena Udrea, in conditiile in care toata puterea ei era data de aura pe care presedintele o revarsa asupra actiunii Elenei Udrea.
In ultima vreme - odata cu promovarea acesteia de catre presedintele Iohannis la conducerea PNL - calitatile ludice si orale si ale doamnei co-presedinte au invadat audio-vizualul capatand o aura de pseudo-profesionalism.
Astfel, Aura Raducu, ministrul fondurilor europene, si-a dat demisia la cererea premierului, intrucat acesta nu a fost multumit de obiectivele de etapa ale acesteia.
Drept pentru care, pentru performanta pe care ministrul fondurilor europene, Aura Raducu, a avut-o, premierul i-a cerut demisia. Si sa nu uitam totusi ca doamna avea o experienta europeana:
Aura Gabriela Militaru, presedinte-director general al CAS Dolj. Cardul european va costa 2,166 RON, suma care include TVA-ul si costurile de imprimare si de distribuire.
De asemenea o alta parte din bani va ajunge in comuna Vladesti, unde se va finanta un nou lacas de cult care poarta hramul A'SfA¢ntul Ioan Gura de AurA'.
Cei doi fotbalisti ar trebui sa constituie, prin talentul lor urias si aura de zeitati pe care le-au oferit-o milioanele de suporteri, un exemplu de moralitate, corectitudine si bun simt pentru romani.
Gica Voicu se ocupa doar de Observatoarele de la Antena 1, iar Aura Titiriga continua sa gireze stirile de la Antena 3.
Gigi Becali a fost puternic marcat de tragedia aviatica, in care studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata si alte 5 persoane au fost ranite.
google-analytics.com