Cautare

2492 de rezultate pentru "aura calin" (4.05 secunde)
Presedintele PD-L Alba Iulia, deputatul Calin Potor, a declarat ca isi va da demisia din partid. Calin Potor a spus ca oficial isi va depune demisia din partid in zilele urmatoare si isi propune, totodata, sa ii informeze pe colegii sai din conducerea filialei.
Isarescu, Tanasescu sau Calin Georgescu, nume vehiculate pentru functia de premier.
Calin Popescu Tariceanu: Ne-am trezit cu beizadeaua Prigoana in PNL Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, se declara nemultumit de acceptarea lui Honorius Prigoana in partid si considera ca liberalii nu trebuie sa accepte traseistii politici, sustinand ca trebuie promovati oamenii de valoare care au fost loiali formatiunii politice.
Potrivit celebrului Calin Marinescu zis Shogunul, unul dintre protagonistii scandalului Flota de acum multi ani, apropiat, cindva, al lui Traian Basescu, tatal actualului presedinte, Dumitru Basescu, a fost nici mai mult, nici mai putin decit unul dintre comandantii politici ai armatei romane, pe vremea regimului comunist.
Am convingerea ca vom reusi sa dam primul presedinte liberal al Romaniei Calin Popescu Tariceanu a fost ales președintele Partidului Liberal Reformator cu 1147 de voturi "pentru" si 9 "impotriva".
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a prezentat joi, in Biroul permanent al Senatului, textul unui proiect de declaratie in urma afirmatiilor nevenite facute de ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit. ... Puteti citi in continuare textul integral al Declaratiei pe care presedintele Calin Popescu-Tariceanu a transmis-o senatorilor, spre informare.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
La deschiderea oficiala au participat Calin Popescu-Tariceanu, prim-ministru al Romaniei, Iuliu Winkler, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, si Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor.
RADU CALIN CRISTEA SPARGE MAFIA DIN TVR. ... Radu Calin Cristea, interimar la TVR. ... Felicitari, Radu Calin Cristea! P.S. Tot mai sustineti ca toti sunt la fel?
Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa a participat recent la targul traditional din curtea MTR cu un stand cu aranjamente de lavanda si flori uscate. ... Am afacerea impreuna cu mama mea, Irina Calin, de 42 de ani.
O lumina mica, dar intensa Florin Goranescu, arhitect din Craiova, i-a relatat, in 1996, lui Calin Turcu urmatoarea intamplare:
Dupa cum se stie, fostul partid de guvernamint a ajuns in opozitie iar Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei, l-a numit pe Calin Popescu Tariceanu in functia de premier, "ajutindu-l” sa alcatuiasca in mare graba un Executiv de cvasi-necunoscuti, sustinut de o coalitie fragila nascuta, si ea, cu forcepsul.
Ca si cu o seara inainte, Traian Basescu a avut cuvinte deosebit de aspre despre felul in care Calin Popescu Tariceanu a gestionat ceea ce s-a numit criza inundatiilor. ... Se intelege ca-n viziunea lui Traian Basescu principalul responsabil pentru aceasta brambureala a fost premierul Calin Popescu Tariceanu.
Ca si cu o seara inainte, Traian Basescu a avut cuvinte deosebit de aspre despre felul in care Calin Popescu Tariceanu a gestionat ceea ce s-a numit criza inundatiilor. ... Se intelege ca-n viziunea lui Traian Basescu principalul responsabil pentru aceasta brambureala a fost premierul Calin Popescu Tariceanu.
La o recenta intalnire dedicata investitiilor straine in Romania, Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat speranta ca va mai conduce guvernul inca patru ani dupa scrutinul din 2008. ... Reactia sa la speranta lui Calin Popescu Tariceanu ne-o dovedeste.
Sa fie oare rezultatele sondajelor care arata ca romanii nu apreciaza deloc modul de conducere a puterii executive practicat de Calin Popescu Tariceanu?
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
Calin Popescu Tariceanu i-a cerut olograf lui Traian Basescu in urma cu aproape doi ani sa-l ajute pe omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, punandu-i o vorba buna la Parchet.
Concomitent, printre numele femeilor castigatoare a cate unui jilt de vicepresedinte erau pomenite Dorina Mihailescu, Aura Vasile si primarita Gojdea, fapt care daca se adevereste, o trimite si pe binecunoscuta apropiata a lui Iliescu, Corina Cretu, tot in banca de rezerve a celor pensionati inainte de vreme.
Printre cei care au primit aceste documente de la presedintele BEM, Olimpia Raducu, s-au aflat Dan Ioan Popescu, Sorin Oprescu, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Rodica Nassar, Zamfir Dumitrescu si Adrian Severin.
google-analytics.com