Click! Actualitate publica articolul 'Fosta sotie si prietenii din Oradea nu-l considera capabil de viol pe Cristian Tabara', in care este relatata parerea fostei sotii a reputatului om de cultura si de televiziune. Reamintim ca una dintre fostele iubite ale lui Cristian Tabara il acuza de viol asupra unei fetite pe oradeanul devenit celebru in calitate de jurnalist si realizator de emisiuni TV.
Fosta sotie Daiana Ghender (foto) nu-l considera pe Tabara capabil de un astfel de gest josnic. Potrivit declaratiilor mamei fetitei in varsta de 12 ani, nu a fost viol, ci 'niste fapte' pe care nu le defineste in niciun fel, dar care ar fi fost comise in urma cu un an, pe cand fetita avea 11 ani.

Nu i-a putut oferi o familie

Daiana Ghender, fosta sotie a directorului TVR, nu-l crede in stare pe Tabara de un astfel de gest (viol). "E penibil sa-l acuzi de asa ceva. Noi am avut o incercare esuata de casnicie. Ca femeie eu imi doream o familie pe care el nu putea sa mi-o ofere", a declarat Daiana Ghender, pentru Adevarul de Seara Oradea.
Intrebata daca Cristian Tabara poate fi catalogat drept afemeiat, aceasta a spus doar ca Tabara a avut mai multe sotii si iubite si ca nu este in masura sa traga astfel de concluzii. Nici prietenii lui Cristian Tabara nu-l considera capabil de gesturi nepotrivite vizavi de un minor. "Astfel de acuze sunt total nefondate. Este trist ca s-a ajuns la asa ceva", a spus C.M., un prieten oradean al jurnalistului.