Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. In replica, Adriana Saftoiu l-a rugat pe liderul PD-L "sa ridice degetelul inainte de a mai vorbi" ca sa stie cand sa isi prezinte dreptul la replica. Declaratiile taioase au fost facute in direct in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu de "politicianism si atitudine duplicitara" in cadrul unei emisiuni tv.
"Ma socheaza uimirea doamnei Saftoiu si aerul ei ong-ist, aer in spatele caruia se ascund frustrarile si conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea, iar prezenta ei in comisia parlamentara pentru Elena Udrea arata clar ca aceasta comisie este suspectata de politicianism", a acuzat Cristian Boureanu la Realitatea TV.
In replica, Adriana Saftoiu l-a acuzat si ea pe Cristian Boureanu de "politicianism".
"Poate nu pozez intr-o reprezentanta a unui ONG. Poate ca eu chiar sunt reprezentant. In schimb dumneavoastra puteti fi acuzat de politicianism", a declarat Adriana Saftoiu.
Comisia parlamentara de ancheta in cazul Elenei Udrea se reuneste marti, intr-o prima sedinta, pentru a stabili structura de conducere, regulamentul de functionare, dar si programul de lucru.
Tot marti, deputatii urmeaza sa hotarasca si cand o vor chema la audieri pe Elena Udrea sa le ofere explicatii despre campania de promovare a turismului romanesc, Romania, The Land of Choice.