Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (3.17 secunde)
Talpile anatomice anti-alunecare sunt concepute pentru a face mersul pe jos confortabil si sigur datorita stratului de cauciuc care permite scurgerea apei.
Mergeam cu masina de la Phoenix la Las Vegas impreuna cu unul dintre cei mai buni amici ai mei, care e agent acoperit la departamentul anti-drog al politiei din Phoenix, povesteste Cook.
Cred ca este exclusa fuziunea de care s-a vorbit, avand in vedere virulenta anti-PD a purtatorilor de mesaj si a factorilor decizionali din PNL", a spus presedintele.
Pozitia critica in cea ce priveste biserica romano-catolica, care concentreaza atentia asupra povestilor infricosatoare si criminale in jurul papei Alexandru al VI-lea, (care devine simbolul unei biserici corupte pentru toti scriitorii anti-catolici si anticlericali) si va duce la o demonizare a intregii familii incluzand-ul pe Papa, caruia ii va fi atribuit chiar un pact cu diavolul.
-medicatia anti-parkinsoniana scade nivelul de acetilcolina -relaxantii musculari precum diazepamul si baclofenul afecteaza receptorii GABA -levodopa si rezerpina afecteaza nivelul de dopamina -carbamazepina, un drog care controleaza convulsiile poate fi util la anumiti pacienti -toxina botulinica tip A poate fi injectata intr-un anumit muschi pentru a-l paraliza si a ameliora spasmul muscular, metoda folosita initial pentru blefarospasm, astazi si pentru alti muschi.
El a explicat in continuare: "Lumina nu clipea asa cum clipesc in mod normal luminile anti-coliziune ale avioanelor.
"Resping o astfel de atitudine fata de o formatiune politica a Coalitiei, din care face parte si doamna Macovei, si-mi pare rau ca a preluat si dansa o atitudine antimaghiara si anti-UDMR si ca, de atat de multe ori, in acest deceniu si jumatate noi, maghiarii, ne trezim ca suntem facuti tapi ispasitori pentru insuccesul unui politician", a spus Markó.
Cu putin timp inainte de conferinta el a difuzat un text critic impotriva articolului "The Science Behind UFOs" publicat de Phil Plait in revista Astronomy Magazine, articol pe care-l numea "un splendid exemplu al falimentului intelectual al pseudostiintei si anti-ufologiei".
Aceasta descoperire, considerata esentiala pentru o noua clasa de medicamente anti-inflamatoare mai putin toxice si mai eficiente, face subiectul unui studiu publicat recent in revista Biochemical Journal.
Constienti deja ca integrarea in Uniunea Europeana este echivalenta cu destramarea actualei puteri, liberali au luat pozitie fata de miscarea oarecum surprinzatoare a PD-ului, care a descoperit peste noapte un aliat de nadejde in persoana social-democratilor, atat de "curtati" in ultima vreme de procurorii anti- coruptie.
Din pacate, sustinatorii sai, cu prejudecati puternic anti-OZN, il incurajeaza sa nu ia in considerare dovezile adunate. Recent Bob Salas a declarat ca el crede ca a avut o experienta de rapire OZN in 1985.
Dieta ideala anti-obezitate Un grup de cercetatori din Danemarca au descoperit dieta care le ajuta cel mai mult pe persoanele obeze.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
- Tratamentul anti-raceala are vreun efect - si daca da, in ce consta el? Afirmatia ca n-ar avea nicio importanta daca si in ce mod tratam o raceala este, in orice caz, neserioasa din punct de vedere stiintific, declara specialistii.
Minitampoanele anti-acnee Oxy cu 0.5% acid salycilic au devenit nelipsite din trusa personala al majoritatii femeilor din Canada. Oricum ar fi, stoarcerea unui cos (scuzati, nu suna bine, dar e adevarat) sau altfel de auto-tratament asemanator trebuie evitat.
De asemenea, are si efect anti-depresiv, fiind foarte utila pentru tratarea cazurilor, foarte frecvente, de pacienti la care impotenta hormonala este dublata si accentuata de un blocaj la nivel emotional (impotenta psihica).
UE nu vrea sa stabileasca un precedent pentru crize viitoare sau pentru guverne anti-europene. Strategia din trecut a UE a fost psihologica:
Unul dintre acestea este ghimbirul, despre care se spune ca are proprietati anti-cancer, conform healthambition.com. Consumat frecvent, poate chiar sa curete organismul de celulele canceroase.
Clubul nu avea sistem de protectie anti-incendiu, nu avea autorizatie de la ISU, avea o singura iesire. Credeti ca daca lucrurile ar fi stat altfel, s-ar fi putut evita acest dezastru?
Se zvoneste ca celebra panza cu amprenta chipului lui Iisus ( Giulgiul din Torino), a trecut prin acest castel in timpul luptelor anti-ortodoxe, in drumul sau spre Franta.
google-analytics.com