Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (4.23 secunde)
Motiunea simpla anti-Macovei a fost adoptata, marti, in plenul Senatului, cu 81 de voturi "pentru". Rezultatul votului a fost primit cu aplauze din sala si cu scandari "Demisia!".
Partidul Democrat este o oaza de tinere sperante si potential de artilerie anti-Radu Mazare, am putea comenta, mai mult sau mai putin ironic.
"Motiunea anti-Macovei ramane votata si prin urmare asteptam saptamana care vine o pozitie ferma din partea primului-ministru privind aceasta chestiune.
Biroul Permanent National al PD a adoptat in unanimitate rezolutia de sustinere a ministrului Justitiei, Monica Macovei. Totodata, rezolutia se refera si la constatarea "nulitatii practice" a votului dat de Senat pentru motiunea anti-Macovei.
Cu toate acestea, demersurile pentru inlaturarea Monicai Macovei vor continua, chiar daca decizia Curtii Constitutionale privind motiunea anti-Macovei "da o lovitura josnica si imposibil de tolerat Constitutiei", a declarat Vadim, care a aratat ca opozitia va depune o motiune simpla si la Camera Deputatilor, prin care va cere demisia lui Macovei. "Situatia nu va ramane asa si mai mult ca sigur ca opozitia va depune o motiune simpla si la Camera Deputatilor unde va cere acelasi lucru:
Decizia a fost luata dupa ce saptamana trecuta, la votul pentru motiunea anti-Macovei, camerele de filmat l-au surprins pe senatorul PRM Claudiu Tanasescu trecand de doua ori prin fata urnelor.
Vicepresedintele PSD, senatorul Ion Toma, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Slatina, ca partidul pregateste mai multe motiuni simple care ii privesc pe ministrii Guvernului Tariceanu, inclusiv una pentru ministrul liberal al Sanatatii.
Consiliul National al Partidului Conservator a decis ieri sa ceara premierului Calin Popescu-Tariceanu sa se prezinte, pana la 12 martie, in Parlament, cu un guvern restructurat, compus exclusiv din membri ai PNL, acest guvern urmand sa primeasca sustinerea prin vot a parlamentarilor PC.
Campania anti-Basescu declansata de capusele tuturor regimurilor politice de pana acum continua la fel de galagiosa si murdara, aruncand in fiecare zi zoaie fabricate sub forma unor informatii bomba.
Senatul - camera in care motiunea anti-Macovei a fost adoptata in urma cu o luna - a programat discursul lui Tariceanu pentru azi, la ora 12.
Mobilizarea reprezentantilor Opozitiei pentru adoptarea motiunii impotriva ministrului Educatiei a fost departe de cea dovedita la motiunea anti-Macovei.
Surpriza a venit din partea democratilor Dumitru Puzdrea si Radu Dragus, care s-au alaturat prin votul lor promodificare coalitiei anti-Basescu.
"Pe fundalul unei dispute paguboase pentru cetateni asistam la unirea comunistilor din PC, PSD, PNL intr-o monstruoasa coalitie anti-prezidentiala care este tinuta secreta si care va duce catre un nou PCR.
"Pe fundalul unei dispute paguboase pentru cetateni, asistam la unirea comunistilor din PC, PSD, PNL intr-o monstruoasa coalitie anti-prezidentiala care este tinuta secreta si care va duce catre formarea unui nou PCR", a anuntat presedintele Ligii pentru Presedinte, Gheorghe Codreanu.
Conservatorii sint cei care au declansat actiunea anti-presedinte, tot ei sint cei care au numit presedintele comisiei de anchetare a lui Traian Basescu.
Mai exact umbla vorba prin piata politicii mioritice ca PSD are probleme cu adunatul voturilor anti-Basescu, iar conservatorii nu mai vor sa-si urmeze orbeste liderul de partid.
Fara doar si poate, seful statului spera ca gestul sau sa discrediteze actuala coalitie de guvernare in ochii electoratului, reusita sa in alegeri fiind menita sa arate ca se bucura in continuare de simpatia majoritatii populatiei, iar actuala guvernare si demersurile sale anti-prezidentiale ar deveni astfel ilegitime.
Necazul democratilor si al presedintelui Basescu a deschis larg portile tarlei politice.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
Manifestari anti-Tariceanu au avut loc si in Timisoara si Craiova, chiar si prin centrul Constantei trecand cateva masini cu steaguri arborate si claxonand de zor.
google-analytics.com