Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (4.18 secunde)
Dodon si-a intarit pozitia politica in ultimii ani prin sprijinul puternic pentru relatii mai stranse cu Rusia lui Vladimir Putin si prin mesaje anti-UE.
E imposibil de construit un sistem anti-prosti deoarece idiotii sunt uneori de-a dreptul geniali. - Legea lui TRUMAN: Daca nu ii poti convinge, zapaceste-i.
Era din ce in ce mai cald, transpiram sub costumul anti-g, oxigenul din masca avea gust de metal incins, si cand tabloul de bord a inceput sa-mi joace in fata ochilor, era exact ca in acrobatie, cand depasesti suprasarcinile admise, si campul de vedere se strange inaintea aparitiei valului negru, si eram moale si ametit, atarnam in chingi, atunci am degajat si am venit acasa.
SLOVACIA Curentul anti-colonial, asa cum il numesc organizatiile separatiste, nu se opreste insa aici. Slovacia, chiar si dupa scindarea Cehoslovaciei, se confrunta cu miscarea secesionista maghiara, care revendica teritorii intinse.
"Vrem o campanie anti-coruptie nu pentru ca ne este ceruta de la Bruxelles, ci pentru ca oamenii acestei tari au nevoie de asta", a afirmat Monica Macovei, subliniind ca fenomenul coruptiei "costa pe fiecare in parte si pe toata lumea".
Cu putin timp inainte de conferinta, el a difuzat un text critic impotriva articolului The Science Behind UFOs publicat de Phil Plait in revista Astronomy Magazine, articol pe care-l numea un splendid exemplu al falimentului intelectual al pseudostiintei si anti-ufologiei.
trecut care s-a aflat in vizorul celebrei UM 0110 (anti-KGB).
Macovei acuza politicienii anti-DNA Dezamagita de turnura lucrurilor privind numirea procurorului-general si a sefului DNA, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat ca "in clipa in care DNA a inceput sa lucreze si sa cerceteze oameni politici, inclusiv parlamentari, brusc apare aceasta problema, care nu existase cand ne-am exprimat raspunderea in iulie 2005".
Vaccin anti-melanom Celule maligne slabite sau unele substante din componenta lor pot fi injectate unui pacient in incercarea de a face sistemul imun sa actioneze impotriva celulelor tumorale si sa le distruga.
Articolul punea panica asociata fenomenului pe seama guvernului si a mass-mediei americane, care urmarea sa starneasca sentimentele anti-sovietice ale populatiei, pentru a justifica programele de reinarmare si de export de arme ale tarii.
Organizatii mai mici, cum ar fi Pro Decizii Informate (in esenta anti-vaccin) vor cauta si ele sa beneficieze cumva dar nu imi pot da seama daca vor avea forta organizationala sa capitalizeze ceva din val.
De departe, insa, cea mai vehementa este cea a liberalilor constanteni, care i-au desfiintat practic pe social-democrati, intr-unul dintre cele mai virulente luari de pozitie anti-PSD din ultimii ani.
Medici din Europa (Germania, Rusia, etc.) si din S.U.A. au descoperit ca O3 are si bune efecte hemodinamice si anti-inflamatorii.
la subsol se afla o galerie de arta, la intrarea careia (ca un sir de coloane) se afla cateva randuri de soldati anti-tero;
Edificiul Absolut si, pornind de la acesta, Bulevardul Socialismului Victorios (sau, mai bine spus, fenomenul anti-urban oficial numit noul centru civic) au fost interpretate in ultima vreme in raport cu diversele lor semnificatii:
"Viitorul fost premier al Romaniei, de fiecare data cand primeste un glont de la Cotroceni, fie un pumnal de la partidele de Coalitie, se duce si ia o portie de anti-PSD.
Contestatarii retragerii romanilor de pe fronturile anti-teroriste clameaza in primul rand asupra lipsei oricarei consultari publice, data fiind natura extrem de delicata a acestei decizii si implicatiile externe extrem de serioase.
Ludovic Orban nu scapa nici o ocazie pentru a-l ataca public pe presedintele Traian Basescu, liderul liberal erijandu-se se pare in portavocea aripii anti-Basescu din PNL.
Mai pornit ca niciodata impotriva PNL si a premierului Calin Popescu Tariceanu, presedintele tarii, Traian Basescu, a catalogat propunerea liberalilor drept un "puci anti-Romania"!
Si asta dupa ce, cu catva timp inainte, Traian Basescu acuza PNL ca a lansat un puci anti-Romania. De pe margine, UDMR face un apel catre partenerii de coalitie sa lase de-o parte aceste dispute, sa se solidarizeze si sa discute serios problema retragerii din Irak.
google-analytics.com