Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (7.06 secunde)
Discursul lui Basescu a fost întrerupt de sloganuri anti-Tariceanu si de huiduieli când presedintele a pronuntat numele lui Vacaroiu si al lui Voiculescu.
aceeasi coalitie anti-Basescu ar pregati, nici mai mult, nici mai putin decat desfiintarea functiei de presedinte al Romaniei. Raspunsul celorlalte partide a venit destul de prompt, toti actorii politici negand intentia de modificare a Legii electorale si acuzandu-l pe Videanu de diversionism.
E limpede pentru oricine ca Basescu, in intreaga sa cariera politica, nu a trecut printr-o situatie atit de delicata, iar meritul este al celor care formeaza coalitia anti-presedinte.
Senatorul PSD va merge la Baku, in Azerbaidjan si intr-o alta vizita oficiala in Turcia. Elegant, Iliescu s-a facut ca are treaba si-l va lasa singur pe Geoana in campania anti-Basescu.
Asa se face ca sedinta de ieri a PSD-ului prin care trebuiau trasate sarcini pentru liderii din teritoriu in privinta campaniei anti-Basescu s-a transformat intr-o urecheala zdravana a conducerii centrale a partidului.
Cu toate acestea peledistul a explicat ca cei din conducerea Partidului Liberal Democrat nu sint interesati de modul in care democratii vor reactiona atunci cind reprezentantii coalitiei anti-Basescu vor scoate la lumina bilele negre ale directorilor de servicii descentralizate sustinuti politic de PD.
Nagy este de parere ca Uniunea Civica nu sustine neaparat o persoana, ci se pozitioneaza mereu pe o campanie anti-UDMR.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat la mitingul organizat de social-democrati.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a atacat ieri, in termeni foarte duri, coalitia anti-Basescu, care a facut, din punctul de vedere al omului politic, numai prostii in graba de a-l izola din punct de vedere politic pe Traian Basescu.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a atacat ieri, in termeni foarte duri, coalitia anti-Basescu, care a facut, din punctul de vedere al omului politic, numai prostii in graba de a-l izola din punct de vedere politic pe Traian Basescu.
Varfurile de lance in lupta electorala impotriva lui Basescu, Ludovic Orban si Dan Motreanu, s-au intalnit ieri pentru a pune la punct detalile organizatorice legate de modul in care va decurge campania.
"Unii pot fi pro-Basescu, altii anti, astea-s optiuni democratice, dar, dupa referendum, clasa romaneasca va trebui sa faca al doilea pas, si anume, schimbarea Constitutiei, vot uninominal...
Luarile de cuvant ale liderilor PD au fost deseori intrerupte de scandari pro-Basescu si anti-322, iar presedintele suspendat, prezent la intrunire in calitate de invitat, a fost ovationat cateva minute in sir la intrarea in sala de cei peste 1.500 de participanti.
El a acuzat PSD Bihor ca ar fi lansat duminica prin piata de vechituri din Oradea fluturasi anti-Basescu nemarcati. "Noi o sa-i prezentam la Curtea de Conturi, singura institutie care poate sa ia masuri in astfel de situatii.
Comanici a acuzat si PNL pentru lipsa de implicare in campania anti-Basescu, liderul PRM considerand ca liberalii se poarta cu manusi, ca niste domnisoare.
Pe de alta parte, Gusa a calificat campania anti-Basescu a PSD-ui drept un "film prost regizat de Geoana", care nu are nici o sansa in fata telenovelei de succes, desi plina de minciuni, a presedintelui Basescu.
Romanii din Montreal, Londra, Dublin, Hamburg, Paris, Bonn, Munchen, Castellon si Roma intentioneaza sa organizeze duminica, 13 mai, mitinguri pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Liderul PD, Sorin Frunzãverde, i-a ridiculizat pe pesediºtii care au reuºit sã strângã doar 5.000 de persoane la un miting anti-Bãsescu, organizat tot ieri, la Piteºti.
Aproximativ 1500 de social-democrati galateni au fost mobilizati pentru mitigul anti-Basescu care are loc azi la Bucuresti. Seful de campanie al PSD, Ilie Zanfir, a precizat ieri ca din municipiu vor pleca 850 de social-democrati, iar din judet aproximativ 700.
"Consideram ca aceste acte anti-democratice sunt extrem de periculoase, deoarece incalca in mod grav drepturile si libertatile fundamentale ale omului, pentru o tara membra a UE, si care declara prin Constitutie ca drepturile si libertatile fundamentale ale omului sunt garantate si respectate.
google-analytics.com