Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (2.93 secunde)
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
Cu toate ca dupa integrare li s-au impus diverse restrictii, romanii interesati sa munceasca in unele dintre tarile membre ale Uniunii Europene o pot face liber in anumite sectoare de activitate, respectand insa anumite conditii. Un sector deficitar in tarile UE este agricultura.
Piata muncii din România a devenit tentanta pentru cetatenii mai multor tari, o data cu integrarea în UE.
Firmele de confectii care lucreaza în sistem lohn încep sa-si închida portile în Craiova. Unele se relocheaza în tari unde forta de munca este ieftina.
Constructorii turci si italieni au ridicat in doi ani, jumatate din constructiile de la statia de epurare de la Facai. Pentru cealalta jumatate, mai au la dispozitie doar sase luni.
Asociatia Intreprinzatorilor Italieni, Unimpresa Romania, devine oficial Confindustria Romania. Infiintata in 1910, Confindustria este principala organizatie ce reprezinta societatile industriale si de servicii din Italia. Ea aduna la un loc, in maniera voluntara, 142.762 societati de diferite dimensiuni cu un total de 5.235.029 angajati.
Italienii il compara pe Traian Basescu cu Adolf Hitler Presedintele Traian Basescu este atacat extrem de dur intr-un ziar al universitarilor italieni. ... "Traian Basescu a inceput sa schimbe tactica pentru a induce cetatenii in eroare si a-i face sa isi mute atentia de la chestiuni mult mai grave.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Comentariul a pornit de la filmul difuzat in reluare la ProCinema, EAT, PRAY, LOVE - o ecranizare dupa romanul cu acelasi titlu, al scriitoarei Elizabeth Gilbert.
Atto Melani, spion in Italia al Regelui Soare, personaj principal al romanului Imprimatur de Monaldi & Sorti (Humanitas, 2004), nu este doar un personaj istoric real, ci si autor al acestui raport senzational privitor la alegerea papilor in secolul al XVII-lea.
Ei au adus argumente solide potrivit carora persoanele care consuma constant aceste tip de bauturi sunt predispuse la obezitate si diabet.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) La Centrul Cardio-Chirurgie din cadrul Spitatului MS Curie, in ultimii doi ani, au fost efectuate 169 de interventii chirurgicale pentru malformatii congenitale de cord, de catre medici romani si italieni, in cadrul unui program intre Ministerul Santatii si Clinica San Donato.
Conform Societatii Ornitologice Romane (SOR), ciocarlia de camp este o specie dorita de vanatorii straini, majoritatea italieni, si a fost introdusa pe lista pasarilor care se vaneaza in anul 1996. In 2006, ca urmare a unei campanii SOR, specia redevine protejata, dar numai pentru un an.
O intimplare banala, care s-a petrecut marti seara, mi-a adus aminte de evenimente urite, degradante chiar, ai caror protagonisti muncesc in Italia. ... Dupa ce le-a tras o injuratura pe cinste i-a luat de guler si efectiv i-a imbrincit pe scara autobuzului, dupa care a aplicat si lovitura finala:
O intimplare banala, care s-a petrecut marti seara, mi-a adus aminte de evenimente urite, degradante chiar, ai caror protagonisti muncesc in Italia. ... Dupa ce le-a tras o injuratura pe cinste i-a luat de guler si efectiv i-a imbrincit pe scara autobuzului, dupa care a aplicat si lovitura finala:
Pompierii italieni s-au confruntat cu mai multe incendii in weekend. O fabrica de reciclare a deseurilor solide a ars in Sardinia. Un incendiu a izbucnit in apropiere de Castel del Monte, in Puglia.
Traiul lor angalat si zgomotos, andeletnicirile si obiceiurile lor, indiferent care sunt acestea, dar oricum profund "neoccidentale", au anceput sa-i irite pe peninsulari, care acuza politica mult prea toleranta a Guvernului italian.
Oficial, in Italia traiesc de pe azi pe maine intre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati in corturi si baraci la marginea marilor orase.
Romanii au o problema grava in Italia. ... Romanii sunt expulzati, sunt atacati seara la periferia Romei, sunt acuzati in media de siruri, care par sa nu se mai termine, de infractiuni.
google-analytics.com