Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (2.81 secunde)
ww.hotnews.ro informeaza in articolul intitulat "Siguranta si incredere:
Hagia Sophia, (gr.Aghia Sofia, Sfanta Intelepciune) a fost catedrala Patriarhiei de Constantinopol, apoi moschee, astazi muzeu in Istanbul, Turcia. Prima biserica de pe acest loc a fost construita de Constantin cel Mare in anul 325, dar a ars intr-un incendiu in anul 404.
Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea aromanilor:romani, macedoneni romanizati sau greci latinofoni.
Primarul pesedist al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si-a luat in serios rolul de presedinte executiv al PSD Bucuresti, functie pe care a capatat-o recent. El a atacat ieri tot ce misca in tabara Puterii, ba chiar a tras si pe alaturi, criticand un coleg de partid.
Potrivit lui Constantinescu, PN„CD, PNL si Conventia Democratica sunt acele forte politice care intre '96 si 2000 au asigurat un nou viitor pentru Romania, punand bazele integrarii. "Nu intregul popor a dus Romania in UE. Nu cei care au tras in noi in '89.
multimi extaziate, baloane si fulare rosii, lasere si fum, totul pe o muzica asurzitoare, dar care, aplicata cu talent, a sculat oamenii in picioare.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
in Schengen ne-au barat nu socialistii, ci "dreptacii" ' Victor Ponta a fost injurat degeaba de catre armata portocalie, recent, cand cu asa zisele dezvaluiri despre rugamintea liderului PSD catre socialistii europeni privind bararea accesului Romaniei in spatiul Schengen.
se balbaie, e "sparioasa" si mofluza, mai mult se ascunde de bau-bau decat ii sare in fata sa-l sperie, fuge in loc sa puna pe fuga. Daca Traian Basescu nu-ti impune respect ca barbat de stat, macar simti masculinitate in actiunile sale.
Prea s-au legat toate si, in aceeasi zi cu motiunea, Basescu l-a si nominalizat pe Victor Ponta. ... Sa fi "mutat" SRI, punand cu adevarat in dificultate guvernarea SIE-STS-SPP?
Doi procurori de rang inalt au fost descoperiti - lucru, desigur, nemaiintalnit in Romania - ca incercau sa isi faca lobby, pentru a fi numiti in cele mai inalte functii de la DIICOT si DNA. Culmea, pozitiile in care se aflau ii indreptateau sa aspire la aceste posturi.
Dan Diaconescu afirma ca este exclusa o alianta a partidului sau cu USL Dan Diaconescu a anuntat luni ca PP-DD nu va face nicio alianta cu USL, aratand ca parlamentarii formatiunii nu au avut niciodata intentia de a parasi partidul.
Tariceanu si Ghise refuza invitatia lansata de Blaga si PNL de a forma o noua majoritate in Parlament Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca programul de guvernare al PNL a fost aprobat de comisia de unificare.
Procurorii Parchetului Tribunalului Bihor au emis mandate de arestare pe 29 de zile pe numele a doi tineri suspectati ca luna trecuta au jefuit o masina a Postei din care au furat un sac cu 35.000 de lei noi.
In cinematografele din Romania ruleaza deja filmul Cu orice pret in regia lui David Mackenzie. In distributie: ... Toby (Chris Pine) si Tanner (Ben Fosster) s-au apucat de jefuit banci din orasele adormite in praf si soare ale Texasului.
Funeraliile au avut loc la amiaza, mai intai in biserica Sf. Tereza a Pruncului Isus, din capitala, unde s-a celebrat requiem pentru odihna vesnica a raposatului Luigi Vittorio Blasutti, apoi in cimitirul Bellu catolic, la "mormantul necunoscut", unde s-a celebrat Sfanta Liturghie prezidata de PS Cornel Damian.
Ar fi tradat-o privirea, poate tatuajul sau discutiile despre criminalii in serie, la cina. ... Asa ca, daca nu le stii trasaturile, risti sa ajungi in viata unuia si sa descoperi cand e prea tarziu. ... 1.
Subminarea economiei nationale in Regimul Basescu are trei nume Traian, Elena si Emil!
Este, daca vreti, momentul Brejnev al SUA, amintind periculos de invazia trupelor Tratatului de la Varsovia in Cehoslovacia.
Ce este de fapt mila ? ... Gabi Lupescu) Mila este, in primul rand, un sentiment de compasiune fata de o fiinta (animal sau om) care se afla in nevoie, fie ca merita sau nu merita sa fie ajutata.
google-analytics.com