Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (3.56 secunde)
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD. Atat i-a dus capul Un articol de opinie publicat pe site-ul Vocea Rusiei sustine ca cea mai mare vulnerabilitate a PSD este in acest moment imaginea.
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. ... Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
Antena 3 informeaza:
Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii". Au fost scandate lozinci ca "Jos Basescu!", "Antena 3 e aici" si altele din aceeasi gama.
Domnule Ciolos, Antena va apartine! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Consilierul Dimiccoli este specializat in consultanta, asistenta si intermediere pentru firme mici si mijlocii in materie de proiecte cu finantare din fonduri structurale europene. Scopul vizitei la Satu Mare a fost gasirea de oportunitati de afaceri pentru investitorii italieni atit in domeniul agricol cit si in domeniul industrial.
(Articol scris de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr.
(Articol de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr. 03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
Prefectul Danut Culetu a primit vineri vizita Excelentei Sale Daniele Mancini, ambasadorul Italiei in Romania, insotit de o serie de oficialitati si reprezentanti comerciali si culturali din Italia, si de Adrian Bavaru, viceconsul al Italiei la Constanta.
120 de cetateni ai statelor UE, care au rezidenta permanenta in judetul Galati, sunt asteptati in iunie sa aleaga primarii si consiliile locale din localitatile galatene unde au domiciliul.
Curtea Constitutionala a adus o grava lovitura, miercuri, procesului unor agenti CIA in Italia, afirmand, asa cum sustinea Guvernul, ca Parchetul a incalcat secretul de stat in cazul privind rapirea unui fost imam egiptean, informeaza ANSA.
Primul-ministru Emil Boc va efectua in perioada 16-17 septembrie o vizita la Roma, la invitatia omologului sau italian Silvio Berlusconi.
Senatorul PSD Marius Sorin BOTA, in calitate de presedinte al grupului de prietenie interparlamentara romano - italiana, a efectuat saptamana trecuta prima vizita oficiala la Roma.
Sorin Rosca Stanescu) De ce romanii protesteaza in continuare, ca cetateni sau prin intermediul nenumaratelor organizatii ale societatii civile, desi Presedintele Traian Basescu le-a oferit pe tava sacrificii rituale in serie? ... Ce mai vor romanii? De ce protesteaza in continuare?
"Replica" a dezvaluit situatia disperata a angajatilor de la Nuclearmontaj-ul lui Ovidiu Tender, una dintre firmele contractoare, care au ajuns sa fure echipamentele Centralei pentru a face rost de bani.
google-analytics.com