Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (2.55 secunde)
Un scandal rasunator se invarte in jurul dietei Dukan, o cura de slabire pe baza de proteine folosita mult si de romance. ... Acesta ar fi provocat moartea a 500 de persoane in Franta, in decursul a 30 de ani, conform ministerului de sanatate francez.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Marcam aceasta zi pentru a ne reaminti ca sanatatea, in general, si sanatatea femeilor, in mod particular, sunt considerate valori fundamentale ale familiei si ale societatii moderne.
Mesaj de recunostinta pentru femeile romance. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Declaratia mea din aceasta prima saptamana a lunii martie este dedicata femeilor, pe care in mod special le sarbatorim in aceasta perioada in preajma Zilei Internationale a Femeii.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Iosif Niculescu, Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie la Medicover Hospital, ne-a raspuns la cateva intrebari. - Ce riscuri prezinta femeile insarcinate, fie ca aleg sa nasca pe cale naturala, fie ca aleg sa nasca prin cezariana?
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
Cele mai expuse sunt romancele provenite din medii sarace, de etnie rroma sau cele care au probleme de sanatate si nu pot lucra. Vorbim de asemenea si despre cele care sunt casnice si isi ingrijesc copiii sau parintii, precum si cele care au abandonat scoala.
Doua romance care locuiau in blocul mistuit de flacari, in Valencia, sunt de negasit. La patru zile de la tragedie, presa spaniola spune ca ar fi vorba despre o mama si despre fiica ei care nu au mai fost vazute din ziua incendiului.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Episodul trebuie citit in alta cheie. ... Jurnalistul este privit de Putere ca un "agent dusmanos", care are un "stapan" ce reprezinta o tinta.
Ce este un router wireless, recomandari si cum il configuram (Continuare) - Router wireless single band sau dual band - Routerele wireless utilizeaza doua frecvente:
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!". Emil Boc a fost invitat sa intervina, duminica seara, in cadrul emisiunii "Sinteza zilei", consacrata alegerilor europarlamentare.
Puteti citi in continuare partea a 6-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... Vrei maimute, te duci in pavilionul cu maimute. Vrei serpi, te duci in pavilionul cu serpi. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. Sunt cativa realizatori si cateva emisiuni, in rest, din pacate, emisii pavloviene. De ce?
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact. Deranjata de o asa-zisa "campanie de denigrare", Prodan a reziliat contractul cu Antena 1.
google-analytics.com