Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (6.90 secunde)
Italia va sustine cu convingere Romania in ceea ce priveste fondurile europene, inclusiv la nivelele relevante ale institutiilor europene, a declarat marti ministrul Franco Frattini (foto), incurajand oamenii de afaceri italieni sa continue sa investeasca in Romania.
"Peste sase luni va asteptam cu drag in Europa". Acesta a fost mesajul pe care oamenii de afaceri italieni din Regiunea Lazio din Italia, zona infratita cu Regiunea Sud-Vest Oltenia, l-au transmis autoritatilor doljene.
Emisiile telefoanelor mobile surescita cortexul cerebral, in partea aflata cel mai aproape de aparat, potrivit unui nou studiu publicat ieri de cercetatorii italieni. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, rezultatele studiului mentionat se adauga informatiilor controversate, publicate, in ultimii ani, despre telefoanele mobile si efectele acestora asupra creierului uman.
Termenul de finalizare a statiei de epurare de la Facai este necunoscut, in prezent, de municipalitatea craioveana. Dupa ce edilii vor decide rezilierea contractului cu firma italiana, este nevoie de organizarea celei de-a doua licitatii pentru alegerea viitorului constructor.
terenuri in suprafata de 1.432.541 m2; constructii si constructii speciale (in numar de 67); ... Pretul de pornire a fost stabilit la 2.909 miliarde de lei vechi, pret care a scazut, potrivit legii, la ultima runda, la 1.452 de miliarde de lei vechi, fara TVA.
Companiile si oamenii de afaceri din Italia aleg sa investeasca in Romania deorece piata locala are un potential ridicat.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
Din clasamentul Camerei de comert rezulta ca italienii sint principalii investitori in industria judetului. Fara indoiala, asa este, numai ca in realitate stim cu totii ca nu despre italienii prezenti la Botosani este vorba, chiar daca, in scripte, lucrurile stau astfel.
Am prieteni in Italia. ... In situatia mea sunt multi dintre cei care au lucrat vreodata in Italia sau si-au intemeiat chiar o familie acolo. Si-au facut prieteni, care vin periodic in Romania.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
Gimnastica-Euro-2012- Romania, campioana europeana la feminin Dupa o asteptare de 4 ani, gimnastele romance reusesc din nou un titlu continental pe echipe, al 6-lea pe echipe si a 129-a medalie continentala, cu numai 2 luni inainte de Jocurile Olimpice de la Londra.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint! Barna Dupa aurul din concursul pe echipe, gimnastele romance si-au continuat recitalul si ieri, in finalele pe aparate.
la tenis feminin, turneu cu cele mai mari premii din provincie, 50.000 de dolari, si al doilea in Romania, dupa BCR Open Romania Ladies, cu premii totale in valoare de 100.000 de dolari Clubul Sportiv Popeci din Craiova va gazdui, saptamana aceasta, editia a treia a turneului international de tenis feminin, dotat cu trofeul "Popeci".
ITF a dat, marti, publicitatii componenta tablourilor turneului de tenis de la Londra, pe care se vor afla doi romani si patru romance. ... Aceeasi situatie s-a repetat in cazul echipei Romaniei de dublu masculin. Tecau ratase clasarea directa, dar a primit locul in competitia olimpica din partea ITF.
a castigat noua medalii, din care doua de aur Bilant extraordinar al gimnastelor romance la Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia:
Noiembrie e luna in care Macy Gray aduce la Bucuresti un concert de coveruri & greatest hits exceptional.
Emanciparea femeii romance e departe de a incepe. Articolul asta nu se refera la femeile care au probleme de sanatate (complicatii dupa nastere, boli…). Nu se refera la femeile care au constitutia mai mare sau mai mica decat norma general acceptata.
Magda Marincovici) Anual, in tara noastra sunt raportate 1.686 cazuri noi de cancer ovarian si 981 de romance mor din cauza acestei boli.
google-analytics.com