Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Emil Boc a fost invitat sa intervina, duminica seara, in cadrul emisiunii "Sinteza zilei", consacrata alegerilor europarlamentare. La capatul interventiei, premierul este surprins de camera ramasa inca pornita, exclamand "Derbedeul dracului!" la adresa ziaristului Victor Ciutacu, cel cu care a avut anterior un schimb acid de replici. Intamplarea este relatata si de Ciutacu pe blog. Victor Ciutacu, redactor-sef la "Jurnalului National", a mai fost atacat si in trecut, chiar de presedintele Traian Basescu, care l-a facut "tonomat".
Victor Ciutacu (n. 1970, Sinaia) este un jurnalist roman, redactor sef adjunct la cotidianul Jurnalul National, si moderatorul emisiunii Vorbe Grele, transmisa de postul de televiziune Antena 2. In anul 1989 se muta la Bucuresti si se inscrie la Universitatea Politehnica Bucuresti. Intre 1993-1995 este jurnalist la ziarul Meridian, iar din 1995 lucreaza in cadrul departamentului politic al ziarului condus de Ralu Filip, Curierul National.
A lucrat si la ziarul Adevarul, a fost consilierul lui Ovidiu Mustescu la APAPS si consilier al ministrului economiei, conservatorul Codrut Seres. In acest moment Ciutacu scrie editoriale la Jurnalul National. Este de asemenea moderatorul emisiunii Vorbe Grele de la Antena 2, unde sunt invitati de obicei oameni politici importanti.
Victor Ciutacu este de multe ori invitat al emisiunii de la Antena 3 moderate de Mihai Gadea, si anume Sinteza Zilei, care se bucura de o mare audienta. Basescu l-a acuzat pe Ciutacu ca, prin atitudinea sa excesiva fata de presedintele in exercitiu al Romaniei serveste interesele trustului de presa al familiei Voiculescu, ca un tonomat. De asemenea, Traian Basescu a insinuat ca Ciutacu are o "fata de bou".