Roxana Iordache publica pe blog articolul: TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA
Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. Sunt cativa realizatori si cateva emisiuni, in rest, din pacate, emisii pavloviene. De ce? Simplu. Pentru ca tot despre "omul nou" e vorba. Patronul postului e din sistem, la fel ca si Basescu. Iar puradeii care comit pe post sunt si ei rodul aceleiasi spalari pe creier.
Dar nu-i nimic, e bine ca exista Oana Stancu, de exemplu. N-are importanta ca trebuie sa presteze printre "coledzi". Principalul e ca mereu isi lanseaza mesajul, clar si dur. E bine ca sunt Dana si Radu, chiar daca uneori le mai ies si emisiuni tampite, adica, mult sub nivelul lor. Ceea ce la emisiunea lui Radu Tudor nu s-a intamplat niciodata, chiar daca se poate intampla sa nu fii de acord cu el. Paiata "tuti" e o idiotenie, nedemna de Dana Grecu.
In rest, antenistiitrei sunt in extaz de fericirea lumii ca ii onoreaza cu prezenta Oajdea, purtatorul de cuvant al PD-L. Nu prididesc sa ii multumeasca, de la inceput si pana in zilele noastre, vorba bietului Piru (nu va chinuiti neuronii, era bun profesional, mi-a dat 10 la examen desi ne-am incontrat, dar politic, era pe linia voastra - cacanie, adica, rosu-portocalie).
Antenistii s-au batut cu caramida in pieptu-le ca, vezi, Doamne!, PD-L ii boicoteaza. Si se tarasc pe burta de recunostinta ca in cadrul boicotului, ii onoreaza cu prezenta pseudo-disidentul stabilimentului de guvernare, anume, (mai sus-)numitul Oajdea. Prostie sau ticalosie? Sau ambele?
Deci, Oajdea pentru oricine nu e cretin e clar ca face jocul puterii, la modul tupeist eficient la maximum, din pricina prostiei de a i se oferi spatiu - in cazul in care chiar au/ati crezut ca sunt "boicotati" de putere, cand, de fapt, se completeaza de minune: Antena 3 - rating, regimul Basescu - perpetuarea la putere. Iar prostii - defularea. Macar se racoresc si ei. Prostii pot fi si cei cu 24K intelectuale. De ambele parti. Si cam asa se si intampla.
Hoara era mic copil fata de Oajdea. Atata nesimtire e greu de imaginat. Am asteptat sa vad daca ia atitudine cineva fata de nesimtirea fara margini proferata la adresa unei femei de toata isprava, Maria Grapini, intr-un dialog care a avut loc in urma cu cateva saptamani. Nimic. Cum era de asteptat.
Ce face Oajdea? Unu, da impresia ca adevarata si singura opozitie e in interiorul puterii. Doi, lanseaza otravurile cu adresa subliminala. Si nimeni nu-l opreste. Ca Antena 3 nici n-are interesul. Pacat de profesionisti. Si de iluziile fraierilor.
Nimeni, absolut nimeni nu a protestat in momentul in care jigodia s-a pronuntat ca Udrea a fost "rastignita" cand a fost huiduita dupa meciul lui Bute din stabilimentul de mucava. Una din cele mai scarbavnice blasfemii posibile.
Popor crestin. Populatie cretina.