Cautare

1889 de rezultate pentru "antena 1 pitesti vigilenta agentilor" (4.51 secunde)
Tot la articolul 1, alineatul 4, mai este enuntat unul dintre principiile care trebuie respectate: ... "(1) Sunt interzise orice actiuni ale organelor administratiei publice centrale sau locale avand ca obiect sau putand avea ca efect restrangerea, impiedicarea sau denaturarea concurentei, in special:
Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj refuza sa spuna chiar si numarul agentilor care au devenit ofiteri in baza diplomelor obtinute la "Spiru Haret" ori al celor care primesc un spor de 25% pentru studii superioare dupa ce au absolvit aceeasi unitate de invatamant.
Totodata, am depus si o cerere prin care se solicita repunerea in functie a agentilor de politie si acordarea drepturilor salariale de care nu au beneficiat cat au fost suspendati din functii", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, avocatul Catalin Filisan.
In perioada 30 septembrie 2003 - 30 septembrie 2004, creditul neguvernamental a crescut cu 51,1% (36% in termeni reali). ... Calculat in euro, avansul creditului in valuta a fost de 53,1%.
Si depozitele la termen ale agentilor economici au inregistrat in primul semestru o majorare de 5%, in pofida reducerilor semnificative (de natura sezoniera) din ianuarie si aprilie. ... De la inceputul anului, depozitele in valuta ale agentilor economici au crescut cu numai 4%.
- adica in fata blocului, pe trotuare, in parcari), in apele de suprafata si ale marii teritoriale si sa predea vehiculele scoase din uz agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si/sau tratare a vehiculelor scoase din uz.
caseta CEC reduce dobinda pentru IMM-uri Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a scazut nivelul dobinzilor la creditele acordate agentilor economici cu doua puncte procentuale.
In 2004, Grupul European Drinks a inregistrat o dublare a profitului net, care a crescut cu 106%, in moneda nationala, fata de 2003, in conditiile in care vanzarile au inregistrat o crestere de peste 25%, la un ROL mai puternic in 2004 fata de 2003 (in 2003 1 EUR = 41,117 ROL, iar in 2004 1 EUR = 39,663 ROL).
Nivelul salariului de baza minim brut pe tara va fi stabilit astfel incit sa contribuie la cresterea competitivitatii externe a agentilor economici si va urma cel putin dinamica salariului de baza mediu brut pe economie.
Facturile agentilor economici vor fi emise in format electronic incepand cu 2006, a declarat ieri ministul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy. ... Facturile in format electronic vin in sprijinul agentilor economici, dar “strica“ afacerea vanzatorilor ambulanti care vand teancuri de facturi la colt de strada.
Presedintele Consiliului, Mihai Berinde, a declarat ca “am constatat interes din partea agentilor economici in a cunoaste mecanismul, in a cunoaste care sunt efectele si sunt convins ca este un concept care incetul cu incetul se va impune si pe piata romaneasca pentru ca este profitabil pentru consumatori si pentru intreaga piata romaneasca“.
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
Potrivit directorului DADL Constanta, Ionel Manafu, vor fi analizate cu prioritate notele de intentie ale agentilor economici care detin hoteluri si ale operatorilor de turism.
Membrii UNPR considera ca Executivul incurajeaza un sistem clientelar si total ineficient, creat in favoarea firmelor care retin dreptul de tiparire a tichetelor de masa pe care apoi le vand agentilor economici.
Pe categorii sociale, cel mai greu se descurca somerii - 81,4% dintre acestia s-au aflat in imposibilitate de a-si plati la timp darile, urmati de agricultori - 68,6% din totalul agricultorilor, lucratori pe cont propriu in activitati neagricole - 61,1%, pensionari - 60,2% si salariati - 46,4%.
In luna noiembrie se incheiau, de obicei, contractele pentru anul urmator, insa in acest an planurile agentilor din domeniu au fost rasturnate din cauza efectelor crizei provocate de identificarea virusului gripei aviare.
Cu o suprafata de 13,1 hectare, din care 0,78 hectare constituie o suprafata construita, Parcul Industrial Mangalia pune la dispozitia agentilor economici din localitate, dar si din tara si chiar de peste hotare, 28 de mijloace fixe - cladiri, baraci, rezervoare de combustibili, castel de apa etc.
Institutie din care, printre aletele, la finalul discutiilor, majoritatea agentilor economici au iesit injurand si blestemand sistemul, Ministerul Mediului si - onor - Ionel Manafu.
A intrat in vigoare de la data inregistrarii, adica de la 1 aprilie 2006, dar, deoarece a fost publicat in Monitorul Oficial pe 3 mai, functionarii Inspectoratului Teritorial de Munca au aflat de el abia zilele trecute.
Microgarantia este destinata sa acopere riscul de nerambursare a creditului in lei acordat de o banca comerciala unui agent economic si este destinata sa faciliteze accesul la finantare al agentilor economici.
google-analytics.com