Cautare

2198 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stroe andreea" (3.07 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Deputata PSD - declaratia anului in politica Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, ii apartine ceea ce ar putea fi, in opinia nostra, declaratia anului in materie de politica, facuta recent, intr-o luare de cuvant in parlament.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Senatorul liberal Radu Stroe, presedintele Comisiei SRI, a anuntat ieri ca PNL intentioneaza sa modifice Legea CSAT.
In cadrul unei conferinte de presa, consilierul local liberal Ionut Stroe a declarat ca aprobarea Legii lustratiei initiate de mai multi parlamentari liberali ar putea face multe victime in cadrul vietii politice si administrative locale si a mentionat si cateva nume "la indemana".
Asa cum a promis, Radu Stroe a demisionat, ieri, din functia de secretar general al Guvernului pentru ca a pierdut votul de vicepresedinte pe probleme de administratie din cadrul PNL, in favoarea lui Victor Paul Dobre, la Congresul extraordinar al partidului.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. ... Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii:
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
Andreea Tocan este creatoarea si designerul creatiilor din magazinul Sipet de sidef, ale carui produse, fara sa aiba parte de vreun marketing sofisticat sau de reclama insistenta, au ajuns cunoscute in intreaga lume, pentru simplul si minunatul motiv ca sunt… desavarsite.
Andreea Esca si Alexandre Eram vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara! Presa locala din Calarasi publica in ianuarie 2015 stirea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara.
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. ... A fost o despartire in mod amiabil intre cele doua parti", a spus Andreea Cretulescu.
Radu Stroe: "A incalcat legea care prevede ca se poate fuma doar in spatii speciale" Radu Stroe a declarat Basescu a venit la Guvern fara sa anunte acest lucru oficial.
Potrivit liberalului Radu Stroe, presedinte al comisiei, eventualele sanctiuni in acest caz se vor discuta in Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor, in prezenta directorului SRI si a membrilor Comisiei SRI.
Ceea ce nu stiau vineri directoarea si nici cei doi consilieri penelisti Ionut Stroe si Emilian Stefârta, prezenti în conferinta, este faptul ca proiectul de buget pe 2008 va fi dezbatut de consilierii locali într-o sedinta extraordinara în luna februarie, în conditiile în care nici bugetul Consiliului Judetean Dolj, cel care distribuie fonduri Craiovei, nu a fost înca aprobat.Stroe reclama directorii care dorm în frontDeranjat de modul de lucru al autoritatilor craiovene s-a aratat si consilierul Ionut Stroe, care a explicat însa ca si managerii Spitalului „Filantropia“, Spitalului „Victor Babes“ si ai celui de Neuropsihiatrie au datoria de a se interesa de bugetul alocat.
Datorita inspectiilor stricte efectuate in ultimii ani de catre inspectorii Serviciului PSC (Port State Control-controlul navelor sub pavilion strain) la bordul navelor straine care intra in porturile autohtone, calitatea acestor nave sub pavilion strain ce fac escala in porturile romanesti a crescut semnificativ, a declarat pentru "Replica" Gheorghe Stroe, seful Serviciului PSC din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR).
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
Stroe, un smecheras de mana a doua Fostul ministru de Interne, Ioan Rus ataca dur USL si ii acuza pe liderii aliantei de presiuni pentru modificarea listelor electorale. ... Rus l-a atacat si pe Radu Stroe, despre care a spus ca este doar "un smecheras de mana a doua".
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
google-analytics.com