Cautare

2198 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stroe andreea" (3.84 secunde)
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ... Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti. Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
MASCULIN 1.500 m liber 1. ... Bogdan Mihai Petre (CSS Ploiesti) 16:02,04 200 m spate 1. ... Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Sergiu Denis Deznan (CS Olimpia Bucuresti) 00:24,96 200 m bras 1.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
De la Dan Turturica la Andreea Pora, jurnalistii resping incercarea sefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL. ... Editorialista Revistei 22, Andreea Pora, cauta explicatii pentru hotararea "incredibila " a lui Traian Basescu de a-i oferi umarul prezidential Elenei Udrea.
Andreea Cretulescu, fosta moderatoare a Realitatii TV, a surprins pe multi cand a disparut, brusc, de pe sticla, in preajma ultimei campanii electorale, demisionand fara motive clare si fara a preciza care ii va fi traseul profesional.
Andreea Esca este Redactor-sef la "The One" din anul 2004. ... Vizate in mod direct sunt Andreea Esca si Oana Cuzino, care prezinta la Pro TV emisiunea "Ce se intampla doctore?", dar conduce si revista cu acelasi nume, CSID, aflata tot in proprietatea lui Adrian Sarbu prin Mediafax Group.
Amenintari si injuraturi primite de Andreea Prisacariu, dupa esecul suferit in Antalya: ... Andreea Prisacariu (20 de ani, 673 WTA) a primit mesaje ingrozitoare, dupa meciul pierdut astazi, scor, 2-6, 6-3, 3-6, in fata slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).
Andreea Marin a facut o marturisire de-a dreptul socanta, aratand ca este mereu nefericita, desi toata lumae o considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si sentimental.
divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook. ... Prin atitudinea fata de presa si, in primul rand, fata de ei, cei doi, Stefan si Andreea pot da un exemplu celorlalte cupluri.
Andreea Esca a moderat astazi un eveniment care a avut loc la Biblioteca Centrala Universitara. ... Ma bucur ca acum s-au facut aceste cursuri pentru asistente", ne-a spus Andreea Esca.
Interesata sa adopte un stil vestimentar cat mai fresh si in tendinte dar care sa se adapteze stilului sau de viata alert, Andreea Marin a devenit o clienta fidela a magazinului Danza Boutique din Dorobanti.
Make-up artistul cu studii la Hollywood a transformat si in acest an numeroase vedete de Revelion pentru show-ul Antenei 1. Andreea Radulescu ne-a dezaluit ce presupune o astfel de masca aplicata, cat dureaza dar si cat de costisitoare poate fi o astfel de transformare.
Andreea Cocoranu este o tanara pe care am descoperit-o pe Facebook, citind articole despre filmul Allied (Aliatul) cu Brad Pitt si Marion Cotillard, pe care l-am vazut aseara, la Cinema City Afi Palace Cotroceni.
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
google-analytics.com