Cautare

2198 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stroe andreea" (2.71 secunde)
Figura reprezentativa a businessului, Andreea Mihai conduce de aproape 14 ani Carrefour Romania din pozitia de director marketing. ... Andreea Mihai are o minte stralucita si un sufet frumos.
Deja Berlioz este in familia noastra de ceva vreme asa ca pot sa va povestesc cam cum este viata cu un matz sau mai bine zic cum este pentru matz viata langa Andreea:d Inca de la inceput am avut grija sa-i explic Andreei ca Berlioz e bebe, mic, fragil si ca o sa mai faca si prostii, dar trebuie sa avem grija de el si sa nu il bruscam.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, alaturi de secretarul general PSD, Liviu Dragnea, au declarat joi ca nu se pune problema, in acest moment, declansarii procedurilor de suspendare si demitere a sefului statului.
Tot cu ocazia vizitei inaltului oficial european in judetul nostru, Felix Stroe, directorul general al RAJA Constanta, a declarat ca persoana sa a devenit in urma cu doi ani tinta unor presiuni exercitate de Stelian Dutu, fostul presedinte al Consiliului Judetean, in vederea semnarii acordului de schimbare a solutiei tehnice pentru executia proiectului statiei de epurare Constanta Nord.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra SRI, Radu Stroe, a declarat ieri ca pachetul de legi primite de la Consiliul Suprem de Aparare al ¥arii referitoare la securitatea nationala au fost arhivate.
Incepand de ieri, liberalul Radu Stroe este noul ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, in timp ce Mihai Voicu a fost numit oficial ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.
Ministrul delegat pentru coordonarea SGG, Radu Stroe (foto), afirma ca documentul primit din partea presedintelui Basescu la ceremonia de investire in functie reda continutul unei discutii recente cu seful statului la o intalnire cu caracter formal la care au participat si alti politicieni si lideri de institutii.
Secretarul de stat liberal Victor Paul Dobre nu crede ca el va fi cel desemnat de PNL sa preia de la Radu Stroe, colegul sau de partid, fotoliul de secretar general al Guvernului.
Presedintele Comisiei de Control SRI, liberalul Radu Stroe, a afirmat ca acest pachet de legi are ca unic scop transformarea Serviciilor romanesti de informatii in "organisme care sa poata lucra in baza legii, sa nu mai primeasca comenzi politice".
O saptamana pana la verdict La randul sau, presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe, a declarat ca audierile sunt strict secrete. ... Stroe a estimat ca membrii Comisiei ar putea rezolva acest caz in aproximativ o saptamana.
Serviciul Roman de Informatii a precizat ca Norica Nicolai nu are dosar de informator si nici nu este susceptibila de vectori care sa afecteze securitatea nationala, a anuntat presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca, prin infrangerea din alegerile partiale din Colegiul 1, PD-L incepe un declin care va fi ireversibil, mentionand ca alegatorii nu vor mai suporta inca cinci ani regimul incompetent al administratiei Basescu-Boc-Udrea.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a anuntat ieri, rezultatele finale ale alegerilor partiale din Colegiul 1, candidatul PNL Radu Stroe a fost votat de 7.625 de alegatori, adica 70,17% din voturi, iar cel al PD-L, Honorius Prigoana, a primit voturile a 3.242 de persoane - 29,83% din voturi.
Iubita lui, Cristina Stroe, a nascut un baietel perfect sanatos. ... Multumesc #bukiimei, Cristina Stroe. ... Iubita lui, Cristina Stroe, i-a raspuns imediat printr-un comentariu. ... Multumim Lui Dumnezeu pentru tot ce ne daruieste?, a fost mesajul Cristinei Stroe.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
google-analytics.com