Cautare

16214 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 ieri" (4.47 secunde)
Fabrica de Magiun Topoloveni - apartinand companiei SONIMPEX TOPOLOVENI - doreste sa-si serbeze intrarea in anul centenar alaturi de cei care apreciaza produsele traditionale romanesti de calitate.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
Temporar, Facebook si Instagram nu au functionat la parametri normali.
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. Din acelasi motiv a fost adaugata si cea de-a doua reprezentatie, ce va avea loc mai devreme decat cea stabilita initial.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Cea de a XXVI-a editie a Festivalului International de Folclor HORA MARE, eveniment folcloric desfasurat sub egida CIOFF - Consiliul International de Organizare a Festivalurilor Folclorice si Arta Traditionala - partener al UNESCO, reuneste pe scena din parcul Dumbrava de pe malul Borcei, timp de 5 zile, ansambluri folclorice din mai multe tari si din Romania.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Roxana Iordache publica pe blog un articol care confirma pasiunea in care traiesc unii oameni de dreapta autentici si de buna credinta. Supararea Roxanei Iordache nu e pentru cine ocupa culoarul stangii (PSD), ci pentru cine si de ce este ajutat sa se afirme pe culoarul dreptei:
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Jurnalistul Florian Gheorghe a anuntat pe pagina sa de Facebook o veste trista: ... Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu.
In principiu, expunerea publica televizata este privilegiul celor foarte talentati sau al celor extrem de ridicoli.
In cursul diminetii de ieri, hotii de combustibil au atacat din nou conducta Conpet, in zona localitatii Lazu.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Presedintele Traian Basescu participa azi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Ceea ce parea la un moment dat irevocabil, a devenit deodata discutabil, din cauza anuntului-soc privind o posibila demisie a presedintelui imediat dupa votarea suspendarii. Indiferent de ce se va intampla, taraboiul, tambalaul, babilonia din tara nu se vor opri cu una, cu doua.
google-analytics.com