Cautare

16214 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 ieri" (3.69 secunde)
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017. Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M.
ORA DE VARA 2013: Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
1 kilometru inainte, 1 kilometru inapoi. ... In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani".
Saptamana si plecarea de la Pro TV. Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1.
E nevoie de aviz doar pentru arestare, prevedere pe care slugile basiste ar vrea-o desfiintata. ... Despre inexistent sau despre nimic sau derizoriu macina presa, de altfel.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PROGRAMUL ECONOMIC AL USL, UN ESEC DE COMUNICARE", pe care il puteti citi in continuare. Camera de Comert, lansarea "programului economic" al USL. Cine a urmarit evenimentul, vinerea, la ora 11?
Asa cum a dovedit si dezbaterea de la Hilton, scandalul Matusa are zeci, sute de conotatii politice, morale, sociale.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. ... Viata s-a schimbat", au fost cuvintele rostite de George Zafiu.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Ambasadori, atasati comerciali ai ambasadelor deschise la Bucuresti, ministri, factori de decizie ai administratiei locale si centrale, reprezentanti ai mediului academic si zeci de oameni de afaceri din toata regiunea Olteniei s-au adunat ieri in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, in cea de-a doua zi a Forumului Economic Regional Oltenia, organizat in Craiova, in perioada 4-5 aprilie.
Ambitioasa atleta legitimata la CS Universitatea Craiova vrea sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Chiar daca este tanara - are doar 20 de ani, Ioana Doaga nu vrea sa astepte pana la JO din 2016 si munceste din greu pentru implinirea visului sau.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
google-analytics.com