Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la targul de cadouri de Valentine‘s Day organizat la Sala Dalles.
"Pentru mine, prezenta la acest targ de cadouri este o noua ocazie de a ma intalni cu oameni deoasebiti, carora sa le ofer dragoste crestineasca, prin ceea ce fac, cu ajutorul Bunului Dumnezeu.
"Dragostea rabda indelung, dragostea este plina de bunatate, dragostea nu stie de pizma, nu se lauda, nu se trufeste, nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se manie, nu pune la socoteala raul, nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar, toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Deci, cine iubeste, acela toate acestea le are si, cine vrea sa-si intareasca iubirea, toate acestea trebuie sa le implineasca pentru a progresa in iubire. In ultima analiza, iubirea e fericire! Cei ce iubesc sunt fericiti. Cei ce nu iubesc, nu au fericirea iubirii. M-a impresionat profund acest fragment legat de tema Iubirii, a Dragostei, din interviul pe care am avut sansa sa-l realizez cu Pr. Teofil, plecand de la ceea ce spune Sf. Ap. Pavel in epistola I catre Corinteni, cap. 13. De aceea, CD-ul poarta titlul: "Ce-i Dragostea? CD-ul va aparea in curand si il voi oferi, cu toata dragostea, publicului!", ne-a spus Manuela Golescu.
La standul ei puteti gasi si achizitiona CD-uri semnate Manuela Golescu, icoane pe lemn si sticla create de artistul plastic Ana Mirisanu si ravase din ceramica cu citate celebre dedicate iubirii.
Tot aici este si o expozitie cu vanzare de poncho-uri semnate de Gina Bilous: facute din catifea imbinata cu fota veche de peste 100 de ani, in stil bizantin.
"La targul de la Sala Dalles e si un public tanar, dar vin si adulti", mai spune Manuela Golescu.