Peste cateva zile V for VINTAGE isi deschide portile pentru cea de-a 11-a editie.
Lasam in urma agitatia cotidianului si ne imbarcam intr-o calatorie cu o destinatie magica - Roma, orasul simturilor inainte de orice.
Editia a 11-a a targului V for VINTAGE se inspira din filmul Roman Holiday (1953) si personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck.
O editie de poveste, in care La Bella Vita capata intensitate.
Organizat de doua ori pe an, V for VINTAGE aduce impreuna o suta de expozanti in urmatoarele sectiuni:
Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, Invitati Speciali V, Zona Molecule F & Friends.
"La Vita e Bella" imbraca ritmul de Vacanta la Roma si ii inspira pe fiecare din expozantii prezenti sa creeze si sa pregateasca o colectie dedicata, piese unice de gasit doar in cadrul celor doua zile de targ.
Spatiul are noi dimensiuni si imbogateste experienta calatoriei. La targul V for VINTAGE, decorul este semnat de Steven, Eclectico Studio si Casara.
Sectiunea "Recomandat de.." este sustinuta de Ana Morodan (www.anamorodan.com), binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational. Un personaj care ne inspira zi de zi sa avem incredere in noi si sa ne simtim minunat in piele noastra.
V for VINTAGE Vacanta la Roma dedica o zona speciala invitatilor acestei editii:
MURMUR
Andra Andreescu
A E RIW E A R
109
In zona de lounge ne intalnim cu totii sa ne impartasim impresiile si sa savuram bunatatile pregatite de Verde Aromat si Chez Maman.
www.vforvintage.ro
intrarea 10 RON
dress code: alb/negru/monocrom