Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (5.23 secunde)
aproape 100 de soferi, care s-au ales cu amenzi, iar o parte dintre ei, si cu permisele suspendate.
Sunt de 6 ori mai multe sisteme automate care inregistreaza numarul masinii si vor incepe sa trimita amenzi, din decembrie, daca nu platim taxa de drum.
Potrivit Codului Rutier, pornirea de pe loc a autovehiculului sau tramvaiului cu usile deschise, circulatia cu usile deschise ori deschiderea acestora in timpul mersului constituie contraventie si se pedepseste cu amenzi cuprinse intre 630 si 840 de lei.
sute de romani au ramas fara permise auto sau au primit amenzi usturatoare (Autor: Mihai Cistelican) Politistii din intreaga tara au constatat, in a doua zi de Paste, peste 770 de infractiuni si au aplicat 4.223 de sanctiuni in valoare de 1,6 milioane de lei.
Potrivit proiectului, oricine realizeaza astfel de materiale video sau audio si nu precizeaza ca este vorba despre un fals, risca amenzi uriase, intre 10.000 si 200.000 de lei, dar pedeapsa cu inchisoarea de pana la 2 ani.
Lipsa acuta de cuie in sectii si amenzi contraventionale Asa cum le sta bine romanilor, acestia se trezesc de dimineata sa ajunga departe.
in final, Moldovan l-a "sanctionat” pe Neamt cu scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative de 10 milioane lei.
Doua persoane au fost amendate de politisti cu cate 50 de milioane de lei dupa difuzarea filmului documentar “Trianon“ la Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, persoanele respective fiind sanctionate pentru incalcarea Legii cinematografiei.
Vreau sa va spun ca, mai mult, cetatenii Constantei au inceput sa simta presiuni si sunt amenintati cu amenzi de sute de milioane, deci traim intr-un oras in care teroarea este pe primul plan, nu dezvoltarea orasului.
Agentii constatatori ai Consiliului Judetean Constanta si cei ai Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri vor incepe, de pe 16 februarie a.
Astfel, persoanele care sunt prinse "cu mai multi porci decat este legal", vor putea fi sanctionate cu amenzi de la 5 la 10 milioane de lei, cu posibilitatea de a achita jumatate din minimul acestei sume.
Plus amenzi de miliarde de lei, date in scop de santaj. Rep. : Domnul Tusac sustine insa ca dumneavoastra, consilierii locali, nu vreti sa va faceti treaba, pentru ca il santajati ca sa obtineti avantaje.
A uitat de asemenea si cele peste 30 de amenzi pe care le-a primit si care nu au fost platite in totalitate” a sustinut Marian Butnaru, care a adaugat ca presedintele FD Constanta nu poate spune de ceilalti ca nu respecta legea atat timp cat nici activitatea sa nu este tocmai legala.
Dosarele penale au fost inregistrate in urma constatarii a 177 de infractiuni ce incalca legile pentru alegerile parlamentare si prezidentiale. Din raportul IGP reiese ca au mai fost aplicate si 422 de sanctiuni contraventionale, soldate cu amenzi.
Si noi dam amenzi, si Disciplina in constructii de la primarie da. Eu pot sa controlez primariile in privinta autorizatiilor, dar baza activitatii noastre este verificarea calitatii lucrarilor.
Si noi dam amenzi, si Disciplina in constructii de la primarie da. Eu pot sa controlez primariile in privinta autorizatiilor, dar baza activitatii noastre este verificarea calitatii lucrarilor.
Cei vinovati de asemenea fapte comit infractiuni si risca sa primeasca amenzi cuprinse intre cinci si 100 de milioane de lei sau intre o luna si sase luni de inchisoare.
Pentru ca la strada "da" urat sa ridici un munte de gunoi si te poti astepta si la ceva amenzi, acestia si-au dus reziduurile in spate, astfel ca turistul aflat pe plaja nu poate face altceva decat sa admire aceste gunoaie, multumit insa ca si-a asternut cearsaful pe nisip...
Bineinteles, reteta fericirii trebuia protejata de intrusi, asa ca toti au fost pusi sa semneze un contract de confidentialitate care prevedea amenzi in valoare de 10.000 de euro in caz de divulgare a secretului.
Inspectoratul Judetean in Constructii a efectuat in ultimele trei luni sute de controale in urma carora s-au aplicat amenzi de peste 80.000 de lei.
google-analytics.com