Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.07 secunde)
Pentru aceleasi fapte, proiectul prevede si posibilitatea aplicarii de amenzi usturatoare. In prezent, pentru o constructie fara autorizatie amenda poate fi de zece milioane de lei vechi.
"Agentii economici care nu respecta legislatia in vigoare risca amenzi cuprinse intre 2.000 si 10.000 de lei. Prin sondaj se vor face verificari la agentii comerciali", a adaugat Carmen Licu.
Propunerea sa mai vizeaza si inasprirea sanctiunilor care se aplica participantilor la astfel de manifestatii, amenzile ajungand la 7.000 de lei, dar si primarilor care aproba astfel de actiuni, acestia fiind pasibili de amenzi care ating 50.000 de lei.
Printre cele mai mari amenzi aplicate de comisarii Garzii de Mediu Constanta se numara si cea primita de municipiul Medgidia - unitate administrativ-teritoriala reprezentata prin primarul Dumitru Moinescu - pentru nesolicitarea si neobtinerea autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare, transport si depozitare a deseurilor, desfasurata de Directia de Salubrizare din cadrul Primariei.
Atunci de ce sa plateasca amenzi? Nu este normal. Eu cred ca fiecare din cei implicati in aceasta chestiune - femeia care practica prostitutia, proxenetul, dar si clientul - trebuie sa plateasca in egala masura", a conchis Vasile Blaga.
Inca de atunci, primarul a explicat ca intarzierile nu sunt datorate lipsei sale de implicare, ba mai mult, a atras atentia ca una dintre amenzi i-a fost aplicata in momentul in care se afla in concediu medical.
Jandarmii constanteni au aplicat, in luna mai a.c., 165 de sanctiuni contraventionale celor care au incalcat normele de convietuire sociala. Valoarea acestor amenzi se ridica, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta la peste 15.300 lei.
Petentii vor ca persoanele responsabile si conducerea ANSV si MIRA sa fie obligate la plata unei amenzi de 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere.
Tusac nu s-a ferit sa-i admonesteze pe toti cei care erau responsabili de aceste lucruri si nu si-au facut treaba, avertizandu-i ca daca nu remediaza situatia in cel mai scurt timp vor primi cele mai mari amenzi prevazute de lege.
Va spun ca, desi in unele locuri e aglomerat, am vazut parcari goale si de asta spun ca initiativa este binevenita si acordarea de amenzi poate va determina galatenii sa constientizeze ca trebuie sa respecte o ordine", a precizat Florin Paslaru.
Astfel, candidatul PSD Sonia Draghici este singurul politician cu pretentii la un mandat de parlamentar care a incasat doua amenzi.
Victor Banta ii ameninta cu aplicarea de amenzi si darea pe mana justitiei a primarilor care manifesta rea-voin ta: „Este inadmisibil ca sa existe hotarari definitive din anii ’90 care sa nu fie puse in aplicare nici acum.
Sumele provenite din amenzi ar urma sa ramana ca venit integral la Politia Comunitara, care, astfel, va fi incurajata sa aplice amenzile si va avea fonduri pentru angajarea de personal suplimentar.
Respectand "traditia" observata inca de la Paste, comisarii Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta (GNM - CJC) nu au aplicat amenzi nici in mini vacanta 1-3 mai a.
Parlamentul European intentioneaza sa stabileasca partile responsabile cu transportul maritim care ar prefera mai degraba sa polueze, deoarece plata unei amenzi administrative costa mai putin decat respectarea legii.
Astfel, pe parcursul lunii mai, inspectorii de munca au aplicat 60 de amenzi in valoare de 327. 000 de lei.
Au fost aplicate 30 de amenzi contraventionale, constatandu-se 13 infractiuni privind regimul transportului naval, precum si pescuitul si acvacultura, fiind intocmite dosare penale in functie de gravitatea faptelor.
"Cei care nu vor avea actele in regula vor fi sanctionati cu amenzi de pana la 6. 000 de lei", a mai spus Marius Ciobanu.
google-analytics.com