Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.11 secunde)
Insa conform anuntului oficial oferit de CNA licenta OTV a fost retrasa din cauza ca societatea Ocram Televiziune SRL, care detine licenta televiziunii, nu a facut dovada platii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru incalcari ale legislatiei audiovizualului.
Companiile care nu anunta Primaria cu privire la vanzarile de soldare risca amenzi 200 si 1.000 de lei, iar daca nu respecta legile privind reducerile de sezon, aceste risca amenzi de pana la 10.000 de lei.
Microsoft a inaintat ieri documentele cerute de Comisia Europeana, in incercarea de a evita alte posibile amenzi pentru incalcarea unei decizii antitrust.
Profitand de faptul ca santierul era inchis, pe perioada iernii, la 14 si 15 ianuarie un "comando" al PMB descinde pe santier, patrunde in incinta fara incunostiintarea constructorului si intocmeste un referat, in lipsa reprezentantilor in sarcina carora era constructia - SC CONIMPULS SA ¬ pe baza caruia Traian Basescu dispune oprirea lucrarilor din strada Zambaccian, desfiintarea organizarii de santier si aplicare unei amenzi de 75 de milioane de lei.
Preventia in sanatate nu se face prin amenzi si birocratizare. ... Nu sustin si nu voi vota aceasta initiativa legislativa pentru ca sunt convins ca problema preventiei in sanatate nu se rezolva prin amenzi sau prin infiintarea vreunei agentii minune care sa cheltuiasca banii contribuabilului.
10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
PLUS, partidul lui Dacian Ciolos, dizolvat acum in USR, a incalcat Legea Finantarii Partidelor Politice si ar putea primi amenzi de pana la 50.000 de lei.
ANRE a aplicat primele amenzi in criza facturilor uriase la curent si gaze, astfel ca Electrica Furnizare si Gaz Vest au fost sanctionate cu cate 200.000 de lei.
Camerele de bord folosite de zeci de mii de soferi pentru a avea o dovada in cazul in care patesc ceva rau in trafic au devenit inutile. Parlamentul a respins definitiv legea care ar fi permis politistilor sa dea amenzi in baza filmarilor facute in trafic.
Adica nu s-a schimbat nimic si nici nu are cum sa se schimbe, dupa 72 de amenzi.
Cuvantul de ordine parea a fi "distractie" cu orice chip, desi este clar ca, pentru cei mai multi, aceasta obligatie urma sa se lase cu teribile dureri de cap, daca nu chiar cu amenzi sau cu accidente grave.
Cei care deseneaza sau fac grafitti pe cladiri si garduri, fara acceptul proprietarilor, ar putea plati amenzi cuprinse intre trei mii si sase mii de lei!
Cei care abuzeaza animalele vor primi ani grei de inchisoare si amenzi uriase. Legea a fost modificata dupa ce numarul de situatii sesizate in care oamenii au manifestat un comportament agresiv fata de animale a crescut exponential.
Rad doar cand imi imaginez cum ar fi sa vad politistii de prin sate dand amenzi oamenilor pentru ca si-au taiat porcul, eventual autoamendandu-se, pentru ca si ei au porci.
Soferii au privit siderati cum masinile le-au fost blocate sau ridicate, iar altii s-au trezit cu amenzi dupa ce le-a expirat timpul de parcare achitat initial.
A dat amenzi pe banda rulanta, desi abia se putea tine pe picioare. Un angajat de la Serviciul Parcari din Arad a fost filmat cum se clatina printre masini in timp ce incerca din rasputeri sa vada cine a incalcat regulile, scrie aradon.ro.
O ordonanta de urgenta semnata de ministrul Agriculturii Petre Daea instaureaza pedeapsa cu inchisoare de la 1 la 5 ani si amenzi de pana la 15.000 de lei pentru micii fermieri care aplica tratamente de protectia plantelor, aici fiind incluse tratamente cu erbicide, insecticide, fungicide si chiar regulatori de crestere.
Au fost date 600 de amenzi intr-o saptamana Au fost date aproape 600 de amenzi, in valoare de peste 1,2 milioane de lei, si au fost confiscate 55 de mijloace de transport.
Icoanele, cruciulitele sau alte obiecte care pot reduce vizibilitatea soferilor nu vor mai putea fi atarnate de parbrizul masinilor. Noul Cod Rutier prevede amenzi de pana la 2.900 de lei daca sunt incalcate aceste reguli.
Politistii doljeni au dat amenzi in valoare de aproape 35.000 de lei vineri noapte, in urma unei actiuni organizate in trafic pentru depistarea soferilor care se urca bauti la volan.
google-analytics.com