Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (2.53 secunde)
Blaga sustine de asemenea, ca pe baza verificarilor privind exploatarea acumularilor si iazurilor piscicole au fost inregistrate 14 dosare penale privind nerespectarea prevederilor Legii Apelor si au fost aplicate amenzi de 35 milioane lei vechi.
Senatorii au adoptat o lege care prevede amenzi cuprinse intre 2.000 si 10.000 de lei pentru vanzatorii care nu dau restul in bani clientilor.
In cazul in care se constata ca declaratiile sint false, agentii economici vor fi obligati sa plateasca amenzi usturatoare. "Toti operatorii vor declara pe propria raspundere care este activitatea lor.
De asemenea, dupa ce a subliniat ca in judetul Constanta exista deja 23 de amenzi pentru cei care au incalcat normele de prevenire a raspandirii gripei aviare, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a subliniat ca in cazul celor care se va dovedi ca au adus pasari salbatice in gospodarie, riscand astfel contaminarea pasarilor cu gripa aviara, in urma eutanasierii, nu vor primi despagubiri.
Astfel, primarii, presedintii de consilii locale si judetene vor fi sanctionati cu amenzi intre 10 si 50 de milioane de lei de catre prefecti in cazul in care alesii nu prezinta la timp proiectele de buget ale unitatii administrative si rapoartele necesare sau nepreluarea masurilor necesare.
Voi sesiza Garda de Mediu, institutie abilitata sa dea amenzi, iar in acest caz amenda poate sa mearga pana la 300 de milioane de lei.
Vom trece la sanctiuni daca nu vor incepe sa respecte legea si nu cred ca o sa fie prea incantati cand vor primi amenzi cuprinse intre 15 si 25 de milioane de lei", a precizat Butaru.
"Problema este ca legea nu are norme de aplicare, iar noi avem doar in aparenta temei legal pentru aplicarea unor amenzi.
- Guvernul PSD nu a avut curaj sa acuze public ca avem parte de manifestatii ilegale, fara autorizatii, sa aplice legea si sa dea amenzi;
Garda Nationala de Mediu a confirmat infractiunea si a somat firma lui Voiculescu sa distruga cultura, aplicandu-i si doua amenzi.
In acest sens, ar trebui sa existe insa si niste schimbari legislative, care sa prevada amenzi drastice, iar supravegherea sa fie mai riguroasa.
Comportamentul discriminatoriu atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz legea stabilind si amenzi contraventionale pentru acest tip de comportament, cu sume cuprinse intre 400 RON si 4.000 RON daca vizeaza persoanele fizice si cu sume cuprinse intre 800 RON si 8.000 RON daca vizeaza un grup de persoane sau o comunitate.
Nu-i vad si nu-i aud pe cei care vand tigari de contrabanda. Iar pe noi, cei care vindem patrunjel si leustean, ne alunga din piata si ne ameninta cu amenzi.
Amenzi aspre pentru nerespectarea interdictiilor Candidatii la un mandat de senator sau deputat pot cheltui in campania electorala o suma maxima echivalenta cu 350 de salarii minime brute, candidatii pentru Parlamentul European a€" echivalentul a 2.500 de salarii minime, iar candidatii la functia de consilier judetean si la functia de consilier local in Consiliul General al Municipiului Bucuresti a€" echivalentul a 50 de salarii minime brute.
Parca acolo s-au concentrat toti cei certati cu legea, iar cei de la Politia Comunitara au dat multe amenzi. Plaja Dunarea e cea care tine capul de afis, sint foarte multi cu sabii, cu furturi.
Cu cheltuieli de protocol reglementate strict de guvern, mai-marii judetului isi tin oaspetii "la respect", pentru ca orice abatere de la limitele valorice atrage dupa sine si amenzi cuprinse intre 25 si 100 de milioane de lei si, vorba aceea:
Nu avem angajati cate amenzi ar fi normal sa dam", a mai spus viceprimarul Nedelescu. El sustine ca, daca are nemultumiri in legatura cu mizeria din oras, acestea sunt cauzate tocmai de neimplicarea sefilor de asociatii.
Sulfina Barbu a anuntat ca in ultimele doua luni Garda de Mediu a mai administrat vreo 25 de amenzi in valoare de 235,5 mii de euro, iar ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, a spus ca are ca prioritati modificarea Legii pensiilor, Legea privind protectia persoanelor varstnice si cresterea salariului minim brut.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor si combaterea coruptiei, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Parlament trei propuneri legislative privind "diminuarea coruptiei, transparenta modului in care sunt cheltuiti banii publici, respectarea dreptului la viata privata si ocrotirea sanatatii cetatenilor".
In rest, Corpul de Control din primarie este obligat in fiecare luna sa dea cateva amenzi pentru mizeria intalnita acolo, sperand ca in acest fel asociatiile sa isi faca treaba.
google-analytics.com