Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (5.26 secunde)
Vamesii constanteni au descoperit si retinut articole susceptibile a fi contrafacute, in valoare de aproximativ 502.000 lei (142.000 euro), se specifica intr-un comunicat de presa al Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta.
com) permite cautarea de carti, culegeri online, articole publicate de universitati si pagini web care contin documente stiintifice cu termenii cautati.
Scriu articole despre ceea ce se intampla in Calarasi, evenimente, campanii de constientizare si alte tot felul de lucruri ce se petrec in Calarasi.
Adica celule dintre spatiile dintre celule, cu alte cuvinte, celule interstitiale.
In privinta efectelor alegerilor anticipate asupra procesului de integrare europeana a Romaniei, premierul a aratat ca aderarea la UE nu mai depinde de anticipate, in conditiile in care reforma justitiei - conditie esentiala pentru integrare - este deja blocata de decizia Curtii Constitutionale privind respingerea unor articole din legile propuse in domeniu.
In privinta suspendarii Presedintelui Romaniei, urmatoarele articole din Constitutie sunt incidente: ... Din cuprinsul acestor articole desprindem urmatoarele idei: Procedura de suspendare poate fi declansata de cel putin 1/3 din numarul parlamentarilor;
Ramasi fara Adrian Nastase la carma (in agenda caruia figura intalnirea cu o delegatie pakistaneza) si parasiti de alesii PSD-isti (care au refuzat sa mai ramana in plen dupa ora 12.30 pe motiv ca "timpul sedintei a expirat”), deputatii coalitiei aflate la putere au reusit sa voteze ordonanta pe articole, in forma propusa de Guvern.
ßi la Constanta Sud - Agigea vamesii au confiscat 44.371 de articole presupuse a fi contrafacute si 1.851 de articole nedeclarate.
Cum insa „varza” a reusit sa-si impuna vointa - eliminand doua dintre cele patru articole incriminate si modificand doar pe ici, pe colo, restul - „capra” Aliantei a evocat iarasi securea anticipatelor. ... sa se abtina la votul dat pe articole.
Dupa discutiile de marti din cadrul comisiei de specialitate, au ramas doar trei articole pe marginea carora Puterea si Opozitia nu au reusit sa se puna de acord, luand decizia sa fie rezolvate in plen.
Nici ieri parlamentarii nu s-au grabit sa-si ocupe locurile in banci pentru a dezbate pe articole bugetul national.
Peste mai bine de o luna, plenul a trecut peste textul respectiv, votand apoi, in numai cateva ore, toate cele aproape 200 de articole ale regulamentului.
Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale prevederile din Statutul parlamentarilor referitoare la raspunderea acestora pentru opiniile politice sau la dreptul acestora la informare, insa s-a declarat de acord cu articole privind salariile, pensiile, diurna si birourile parlamentare.
Camera deputatilor a adoptat ieri pe articole, cu o larga majoritate, ordonanta Guvernului pentru modificarea "Legii Ticu", act normativ care extinde aria demnitarilor verificati de CNSAS.
Deputatii au adoptat, pe articole, modificarile la Codul Penal vechi, din perioada comunista, cu exceptia a trei texte care vizeaza data la care intra in vigoare reglementarile.
Mai multi alesi locali, deranjati de niste "asa-zisi ziaristi", care au redactat o serie de articole considerate denigratoare, au decis sa protesteze impotriva respectivilor, prezenti la sedinta si a "surselor" acestora.
Deputatii nu au adoptat ieri niciunul dintre cele 48 de proiecte de lege pe care le-au discutat pe articole, pentru ca sedinta de vot final a fost amanata din cauza lipsei de cvorum.
Abrogari cu un scop a€žnobil" Pentru ca toate amendamentele care au completat legea votata de Parlament sa fie puse in practica a fost nevoie de renuntarea la unele articole din vechea lege. ... Astfel, nu mai putin de patru articole din Legea nr.
Va rog mult sa ma ascultati pe mine si sa nu va uitati pe articole. Si eu vad o multime de articole si prefer sa nu comentez.
PD-L a trecut, in septembrie, in graba zeci de articole si amendamente la Legea pensiilor, anuntand o prezenta diferita de cea aratata de inregistrarea video.
google-analytics.com