Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (6.88 secunde)
"Trebuie intrat cu el in Parlament si discutat pe articole ...ne-am inteles pe principii, nu pe articole de lege", a declarat luni la TVR Info, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
(...) Camera Deputatilor a eliminat complet toate modificarile adoptate de catre Senat adoptand o serie de modificari si completari esentiale, concretizate in 23 de articole care nu se regasesc in forma adoptata de Senat.
Pentru ca in acest moment nu se stie daca legea in ansamblul ei sau doar cateva articole ori puncte din acest act normativ vor fi declarate neconstitutionale. In aceasta situatie din urma, conform procedurilor, se revine in Parlament, pentru corectarea acestor articole.
Potrivit Antena 3, Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale doua articole din Legea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. Unul din articolele care incalca dreptul constitutional la candidatura se refera la faptul ca un candidat care se afla pe lista alegerilor locale nu mai poate participa pe listele alegerilor parlamentare.
Controlul s-a desfasurat la 81 de agenti economici din judetul Bihor, cuprinzand doi importatori si 79 de vanzatori de articole textile. ... Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a informat ca 75 dintre agentii economici verificati comercializau articole textile cu deficiente in ceea ce priveste informarea consumatorilor cu urmatoarele elemente:
Hypermarketul REAL din Constanta reprezinta o investitie de 12 milioane de euro, dispune de 450 de angajati si de spatii comerciale adiacente ce vor completa oferta de produse a magazinului propriu-zis, care numara nu mai putin de 30.000 de articole, dintre care 75% sunt marfuri alimentare, iar restul produse nealimentare, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa John Rix, directorul general al REAL Hypermarket Romania.
Lucratorii vamali si politistii de frontiera au descoperit in trei containere sosite din China pe adresa mai multor firme din Bucuresti 10.100 articole contrafacute si 1837 articole nedeclarate in valoare totala de peste 1,92 miliarde lei.
Al doilea container continea 500 tuburi de neon inscriptionate Philips, contrafacute, in timp ce al treilea container, destinat unei firme din Constanta, era incarcat cu mii de articole nedeclarate, constand in perii din plastic, sapuniere, pompe manuale, carlige de rufe etc.
Craiovenii pot alege din 36.000 de produse real,- Hypermarket pune la dispozitia clientilor peste 36.000 de articole alimentare si nealimentare.
Craiovenii pot alege din 36.000 de produse real,- Hypermarket pune la dispozitia clientilor peste 36.000 de articole alimentare si nealimentare.
Mai mult, avem case prioritare, in functie de numarul de articole achizitionate", a spus Nedelcu. ... Accesoriile de Craciun (brazi artificiali, beteala, globuri) nu sunt singurele articole care-si gasesc un loc in cosurile oamenilor in aceasta perioada.
Locul doi este ocupat de sectiunea "materii textile si articole din acestea", cu aproximativ 25% din exporturi.
O crestere semnificativa in decembrie 2006, fata de luna anterioara, s-a inregistrat si la vanzarea produselor nealimentare, sustinuta in special de vanzarea de mobila, articole de iluminat, aparate electrice, articole de fierarie si vopsitorie.
Pentru inceput, magazinul va avea 200 de angajati, o oferta de 1.250 de articole - fructe, legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic.
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Totodata, au fost inregistrate ieftiniri, in decembrie 2007 fata de decembrie 2006, la medicamente si articole medicale, cu aproape 7% , respectiv 6,25%, dar si la ceasuri, aparate audio-video, articole sportive si masini de spalat.
Prosoape simple, pilote, seturi de batiste, capoate fara maneci, articole de incaltaminte si chiar locomotive diesel hidraulice. ... De asemenea vor mai fi scoase la licitatie, pretul de pornire fiind de 137.663 de lei (fara TVA), 406 sortimente de articole de imbracaminte, incaltaminte si marochinarie.
"Comercializam aproximativ 5.500 de articole din categoria produse proaspete, legume, fructe, lactate, branzeturi, carne, mezeluri, dar si produse nonalimentare (detergenti, cosmetice si articole de uz casnic).
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. ... Posted in Articole I Leave a comment Tolontan, concentreaza-te! Posted on 22/02/2014 by Mircea Badea • Tolontan, concentreaza-te!
Lotul inculpaților din care face parte Craciunescu este acuzat de DNA de retrocedarea ilegala a peste 43.000 de hectare de paduri, prejudiciul fiind de peste 303 milioane de euro, scrie Romania libera.Intre cele mai distribuite articole de pe site-urile de stiri se mai numara una de pe Digi24.rosi una de pe Antena3.ro.
google-analytics.com